PMFC: „Jó lenne végre egy olyan meccs, ahol nincs kiállítás”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 08:58
Fröhlich Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC csatára klubja honlapján értékelte a Videoton elleni 5–1-es vereséget követően csapata, valamint a játékvezető teljesítményét. A csatár szerint ha nem állítják ki két csapattársát is a fehérváriak ellen, akkor akár még a győzelmet is megszerezhették volna.

„Úgy éreztem, hogy teljesen pariba voltunk a Videotonnal. Szerintem, ha nincs az a két érthetetlen kiállítás, egy döntetlent mindenképpen elérhettünk volna, de még a győzelem is elképzelhető lett volna. Katasztrofális, szerintem egyik sem volt piros lapot érő szituáció. Uzomáét pont hátulról tisztán láttam és nem történt semmi olyan, amiért ki kellett állítani. Grumicsé pedig egyrészt nem talált embert és akkor sárga-sárga, vagy piros-piros mindkét játékosnak. Mert azt megelőzően a hazai játékos megmozdulása sokkal durvább volt” – mondta a pmfc.hu-nak Fröhlich Roland.

A pécsiek a következő fordulóban a bajnoki címvédő – meglepetésre három forduló után csak két ponttal álló – Győri ETO-t fogadják szombaton 19 órakor.

„Az a jó igazából, hogy belül azt érezzük, hogy megy a játék a csapatnak, csak ha ilyen tényezők hátráltatnak minket most már nem először, akkor nem tudunk mit tenni. Kíváncsi leszek egy olyan meccsre, ahol nem lesz kiállítás és tizenegy emberrel játszhatunk végig, abban az esetben mi lesz a végkimenetele a találkozónak. Ha a Haladás nyerhetett volna az ETO ellen, akkor szerintem mi is ugyanúgy alkalmasak vagyunk erre. A Győr egy jó csapat maradt, de ha szervezettek vagyunk, bárkit megverhetünk” – tette hozzá Fröhlich. Fröhlich Roland.

A pécsiek a következő fordulóban a bajnoki címvédő – meglepetésre három forduló után csak két ponttal álló – Győri ETO-t fogadják szombaton 19 órakor.

„Az a jó igazából, hogy belül azt érezzük, hogy megy a játék a csapatnak, csak ha ilyen tényezők hátráltatnak minket most már nem először, akkor nem tudunk mit tenni. Kíváncsi leszek egy olyan meccsre, ahol nem lesz kiállítás és tizenegy emberrel játszhatunk végig, abban az esetben mi lesz a végkimenetele a találkozónak. Ha a Haladás nyerhetett volna az ETO ellen, akkor szerintem mi is ugyanúgy alkalmasak vagyunk erre. A Győr egy jó csapat maradt, de ha szervezettek vagyunk, bárkit megverhetünk” – tette hozzá Fröhlich.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik