Pécs: Todorcsev távozott, Pilibaitisszal nem tudtak megegyezni

Vágólapra másolva!
2012.07.17. 12:20
A Pécsi MFC labdarúgócsapata ezekben napokban bükfürdői edzőtáborban készül az NB I közelgő rajtjára. A baranyaiak vezetőedzője, Supka Attila több próbajátékost is tesztel, de vannak olyan korábbi kiszemeltek, akikkel kapcsolatban már eldőlt, nem szerződnek a piros-feketékhez.

A Pécsi MFC-ben tegnap a török Bursaspor elleni, 2–0-ra elveszített felkészülési meccsen, több próbajátékos, így Katona Máté, a cseh Jan Polák és a nigériai Eke Uzoma is pályára lépett. Úgy tudjuk, őket a héten tovább teszteli a szakmai stáb, esetleges szerződtetésükről még nem született döntés. a török Bursaspor elleni, 2–0-ra elveszített felkészülési meccsen, több próbajátékos, így Katona Máté, a cseh Jan Polák és a nigériai Eke Uzoma is pályára lépett. Úgy tudjuk, őket a héten tovább teszteli a szakmai stáb, esetleges szerződtetésükről még nem született döntés.

Nem úgy a korábban tesztelt macedón Goran Todorcsevről, aki már nincs a csapattal, nem lesz a baranyaiak játékosa.

Arról már többször beszámoltunk, hogy a győriek litván középpályását, Linas Pilibaitist szerződtették volna a baranyaiak, de információink szerint a megegyezésre immár csekély esély van. A két klub ugyan valószínűleg meg tudott volna állapodni, de a játékos igényei nem találkoztak a baranyaiak által kínált feltételekkel. Az is előfordulhat, hogy a futballista végül Izraelbe szerződik – ahogy szombaton jeleztük, a Maccabi Haifa próbajátékra hívta.

Továbbra is a PMFC-vel készül a montenegrói Szlobodan Lakicsevics és a szlovákiai Harsányi Zoltán, akikkel jó eséllyel szerződést köt a klub, de a hivatalos bejelentésre még várni kell. A szintén kiszemelt Gaál Miklós sérüléssel küzd, nem is utazott el a csapat edzőtáborába, az ő szerződtetésére kevesebb az esély és nincs előrelépés a korábban szintén szóba kerülő kecskeméti Mohl Dávid ügyéében sem. A lejárt szerződésű, korábban a Siófokkal is készülő Simonfalvi Gábor viszont vagy külföldre, vagy volt csapatához, Zalaegerszegre igazol, ahol jelenleg is edz.

További hír a csapat háza tájáról, hogy a korábban a lehetséges távozók közé sorolt Zoran Zeljkovic továbbra is a kerettel edz, tegnap játszott is, így ő maradhat, szemben a román Cosmin Goiával, aki nem készül a csapattal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Bodnár László (szabadon igazolható, legutóbb Salzburg – Ausztria), Eszlátyi István (BKV Előre – lejárt a kölcsönszerződése), Fodor Ferenc (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése), Miroszlav Grumics (szerb, Kaposvári Rákóczi), Gyánó Szabolcs (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése), Horváth Adrián (Bp. Honvéd), Jiri Krejcí (cseh, FK Príbram – Csehország), Molnár Péter (Haladás), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése), Leon Panikvar (szlovén, Zalaegerszegi TE FC), Pintér Attila (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése), Sánta András (Bp. Honvéd), Szatmári Lóránd (Regina – Olaszország, legutóbb MVM Paksi FC, kölcsönben), Wittrédi Dávid (Kozármisleny), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – lejárt a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Andorka Péter (Haladás), Samuel Ato (ghánai, ?), Eszlátyi István (Egri FC?), Frőhlich Roland (MTK Budapest – lejárt a kölcsönszerződése), Cosmin Goia (román, ?), Gyánó Szabolcs (Soproni VSE), Holczer Ádám (Gyirmót FC), Vladimir Markovic (boszniai, Celk Zenica – Bosznia-Hercegovina), Marko Marovics (szerb, ?), Goran Paracki (horvát, ?), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus – végleg), Pintér Attila (Soproni VSE), Regedei Csaba (Gyirmót FC), Marko Scsepanovics (szerb, ?), Simonfalvi Gábor (ZTE ?), Nenad Todorovics (szerb, ?)

Kiszemeltek: Katona Máté (Vasas), Jan Polák (cseh, Slovan Liberec – Csehország), Eke Uzoma (nigériai, 1860 München – Németország, szabadon igazolható), Gaál Miklós (Volga Nyizsnij Novgorod – Oroszország, szabadon igazolható), Harsányi Zoltán (szlovákiai, DAC – Szlovákia, szabadon igazolható), Manjrekar James (kanadai), Szlobodan Lakicsevics (montenegrói, FK Velez Mostar – Bosznia-Hercegovina, szabadon igazolható), Mohl Dávid (Kecskeméti TE)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik