Paks: Féltem, hogy nem bírnák a terhelést a térdeim - Kovács Attila

Vágólapra másolva!
2012.02.17. 17:00
Kovács Attila rehabilitációja a végéhez közeledik, és bár a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC 31 éves kapusa – mint arról beszámoltunk – nem utazott el a csapattal a beleki edzőtáborba, elmondása szerint hamarosan teljes értékű edzésmunkát végezhet.

„Nagyon jól haladok. Már komoly munkát, kifejezetten kapusedzéseket tudok végezni, akár napi két alkalommal is. Még a minőségen javítanom kell, de a mennyiség már közelít a normál edzésmunkához. Féltem attól, hogy nem bírják a terhelést a térdeim, de szerencsére minden rendben” – idézi a paksifc.hu Kovács Attilát.

Min ismert, a kapus jobb térdét még decemberben megműtötték, és az akkori orvosi jelentések szerint január közepén már pályára is léphetett volna. Ennek ellenére nincs ott a Pakssal a törökországi edzőtáborban.

„Ott még nem tartok, hogy mérkőzésen részt tudjak venni. Egy kirúgást, egy indítást még nem bírnak el a lábaim. Nem akartam kockáztatni. Jó úton haladok, de nem szabad siettetni a dolgokat″ – mondta a felkészülési mérkőzésekről is hiányzó kapuvédő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik