KITE-Szeged: Keller József az NB III-ból drukkol a Fradinak

Vágólapra másolva!
2010.09.03. 18:14
A 45. születésnapjához közelítve is versenyszerűen (az NB III-as KITE-Szegedben) futballozó Keller József egyelőre nem gondol a visszavonulásra, és bízik abban, hogy egykori klubja, a Ferencváros továbbra is jól szerepel a labdarúgó NB I mostani szezonjában.

„Biztatóak az eredmények, azt hiszem, az öt meccsen szerzett tíz ponttal mindenki elégedett lehet – idézi a delmagyar.hu Keller József véleményét a zöld-fehérekről. – Bár a jelenlegi keretből szinte csak Dragóner Attilával, Rósa Dénessel, Balog Zoltánnal és Fitos Lászlóval játszottam együtt, szurkolok a fiúknak. Szerencsére a Győr elleni szerdai siker során is a helyszínen örülhettem a győzelemnek."delmagyar.hu Keller József véleményét a zöld-fehérekről. – Bár a jelenlegi keretből szinte csak Dragóner Attilával, Rósa Dénessel, Balog Zoltánnal és Fitos Lászlóval játszottam együtt, szurkolok a fiúknak. Szerencsére a Győr elleni szerdai siker során is a helyszínen örülhettem a győzelemnek."

Keller a gyulai Grosics-akadémián edzősködik (a 13 éves korosztályt felügyeli), és az intézmény alapítója, Kiss-Rigó László megyés püspök felkérésére csatlakozott az NB III-as szegedi csapathoz.

„Szép emlékeim vannak a városról, a '84-es ifi Eb előtt itt alapoztunk, és később meg is nyertük a kontinensviadalt. Nem tudok meglenni futball nélkül, addig játszom, ameddig bírom erővel, és szükség van rám. Hét közben Gyulán edzem, ám ha van rá lehetőség, szegedi tréningekre is át szoktunk jönni (a Ferencvárosban korábban szintén megforduló Horváth) Petivel" – mondta a játékos, aki ebben a szezonban a középmezőnybe várja csapatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik