A győriek szerint MTK-s össztűz alatt vannak játékosaik

Vágólapra másolva!
2009.08.06. 21:11
Érdekes cikket közölt csütörtökön a Győri ETO hivatalos honlapja, amely az utánpótlásképzésben előforduló visszásságokra hívja fel a figyelmet. Az ETO utánpótlásedzői szerint az MTK tisztességtelen módon próbálja elcsábítani játékosaikat.
Az ETO '96-os korosztálya
Az ETO '96-os korosztálya

Fotók: eto.hu
Az ETO '96-os korosztálya
Az ETO '96-os korosztálya
Az ETO '96-os korosztálya

Fotók: eto.hu
Az ETO '96-os korosztálya

 

Ahogy az eto.hu fogalmaz, Both József és Liszkai Dezső magából kikelve, egymás szavába vágva mesélt arról, hogy milyen tapasztalatok érték őket az elmúlt napokban. Több szülő kereste fel a szakembereket az elmúlt időben, és arról tájékoztatták őket, hogy a ’96-os születésű utánpótlás válogatott játékosokat – hat győri labdarúgót – és szüleiket a Telkiben történt válogatott összetartás óta folyamatosan keresik az MTK-tól, különféle ajánlatokkal a fővárosba csábítva őket.

„Felháborítónak tartom, hogy az MLSZ edzőcentrumából játékosaink bizalmas adatai idegen kezekbe kerülhetnek. Az pedig, egyszerűen elfogadhatatlan, hogy több éves szerződéssel rendelkező, és kizárólag válogatott szintű labdarúgóinkat eléggé el nem ítélhető módon csábítgassanak MTK-s szakemberek” – nyilatkozta Both József képzési és szakmai igazgató a klub hivatalos honlapjának.

„Nem ez az első eset, ezért az ügyvezetéssel úgy döntöttünk, hogy az MLSZ fegyelmi bizottságához fordulunk. Nem kívánok moralizálni, de azért az elgondolkodtató, hogy egy klub ilyen módon próbáljon minőségi utánpótlás labdarúgókhoz jutni!” – mondta felháborodva Both.

Az ETO ’96-os korosztálya a 2008–2009-es szezont Nagy Attila irányításával a tabella negyedik helyén zárta, 20 győzelem mellett 4 döntetlen és 6 vereség volt a mérlege, és 64 pontot gyűjtött. Legjobbjaik közül Füleki Norbert 30, Németh Márk 15, Molnár Milán védőként 8 góllal zárta a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik