Az angyalföldiek nem hosszabbították meg a csapatkapitány szerződését

Vágólapra másolva!
2009.07.22. 15:27
A Nemzeti Sport információi szerint a Vasas vezetői nem hosszabbították meg Somorjai Tamás lejáró szerződését. A piros-kékekhez kapcsolódó hír, hogy a vasassc.hu oldal beszámolója alapján Tóth Andrással sem hosszabbítottak a vezetők.
Tóth András (balra) már nem a Vasas játékosa
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Tóth András (balra) már nem a Vasas játékosa
Tóth András (balra) már nem a Vasas játékosa
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Tóth András (balra) már nem a Vasas játékosa

A 29 éves Somorjai az osztrák másodosztályban szereplő TSV Hartberg csapatában folytatja pályafutását. Az ausztriai együttesnek egyébként már van egy magyar játékosa Kelbert Roland személyében, aki korábban Pécsen is megfordult.

A Vasashoz kapcsolódó hír még, hogy a piros-kékek vezetői nem hosszabbították meg a csapatkapitány, Tóth András szerződését sem, viszont Balog Zsolt az angyalföldieknél folytatja.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Vasashoz megérkeztek az első erősítések: a klub egyéves szerződést kötött a korábban a III. Kerületben és Felcsúton futballozó Bakos Szabolccsal, s piros-kékben folytatja a tavasszal Velencén szereplő Imrik László is.

VASAS

Érkezett: Kovács Gábor (PMFC – kölcsönből vissza), Imrik László (Pápa) , Bakos Szabolcs (Felcsút)
Távozik: Somorjai Tamás (TSV Hartberg – Ausztria), Bali Péter (Pápa – kölcsön után végleg), Borszéki Csaba (?), Ognjen Paripovics (szerb, ?), Sowunmi Thomas (?), Marius Unierzyski (lengyel, ?), Németh Gábor (Honvéd), Orosz Péter (?), Kiss Márton (?), Papucsek Barna (?), Merczel Zsolt (?), Beliczky Gergő (FC Zwolle – Hollandia?), Tóth András (?)
Akivel tárgyalnak: Genito (mozambiki, Bp. Honvéd?), Vezér Ádám (Ethnikosz Asszia – Ciprus), Juhász László (Honvéd)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik