Völgyi inkább elmegy az ETO-ból, mint hogy együtt dolgozzon Pintérrel

Vágólapra másolva!
2009.06.13. 17:34
Ahogy korábban írtunk róla, a következő hetekben várhatóan átalakul a Győri ETO labdarúgócsapatának kerete. Tucatnyi futballista helyzete bizonytalan a klubnál, ám jövő héten az új vezetőedző, Pintér Attila megkezdi az érdemi munkát, így sok minden tisztázódhat. Völgyi Dániel, a csapat ballábas játékosa aligha marad a zöld-fehéreknél: a védő kijelentette, nem szeretne együtt dolgozni Pintérrel.
Völgyi Dániel hátat fordítana a Győri ETO-nak
Fotó: Németh Ferenc
Völgyi Dániel hátat fordítana a Győri ETO-nak
Völgyi Dániel hátat fordítana a Győri ETO-nak
Fotó: Németh Ferenc
Völgyi Dániel hátat fordítana a Győri ETO-nak

A 22 éves játékos nyaralása közben adott interjút a kisalfold.hu újságírójának, és elmondta, hogy ismeri az új edzőt, ám érzése szerint nem tudnak majd együtt dolgozni.

„Még három évig köt szerződés a Győrhöz, de az új edzővel, Pintér Attilával nem szeretnék együtt dolgozni. Már volt alkalmam a közös munkához fél évig, és ezen idő alatt nem játszottam nála. Június 22-én kezdi az ETO az alapozást, minél hamarabb szeretnék leülni a vezetőkkel és az edzővel, hogy megbeszéljük, adjanak kölcsön” – olvasható a labdarúgó nyilatkozata a kisalfold.hu-n.

„Most egyáltalán nem hiányzik a meccsmentes időszak, hiszen sztenderd játékos voltam az elmúlt szezonban. Konkrét ajánlatom ugyan nincs még, de ha megtudják, hogy kölcsönadnak, lesz lehetőségem máshol folytatni. Akár külföldön is, mondjuk Hollandiában” – tette hozzá Völgyi.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik