Bajzát, Böőr, Stark és Józsi iránt egyre több a jelentkező az ETO-nál

www.eto.hu/NSO www.eto.hu/NSOwww.eto.hu/NSO www.eto.hu/NSO
Vágólapra másolva!
2009.06.12. 18:04
A Magyar Kupa elvesztését követően Tarsoly Csaba, a Győri ETO labdarúgócsapatának tulajdonosa nyilatkozata sejtette már, hogy a következő idényre át fog alakulni a zöld-fehérek kerete. Pintér Attila kinevezése után megvan az az ember is, aki ezt a folyamatot levezényli, és megpróbál ismét dobogóesélyes csapatot összerakni a kisalföldi megyeszékhelyen. Győrben egyre több a találgatás arról, hogy ki megy és marad – és néhány találgatásból jövő hétre bizonyosan tény lesz.
Lehet, hogy egy jó ajánlat esetén Bajzát (balra) vagy Stark is távozik Győrből
Fotó: Czagány Balázs
Lehet, hogy egy jó ajánlat esetén Bajzát (balra) vagy Stark is távozik Győrből
Lehet, hogy egy jó ajánlat esetén Bajzát (balra) vagy Stark is távozik Győrből
Fotó: Czagány Balázs
Lehet, hogy egy jó ajánlat esetén Bajzát (balra) vagy Stark is távozik Győrből

Az edzőkérdés lezárultával a játékosállományban bekövetkező változások kerültek előtérbe Győrben. Az átigazolási sort Varga Róbert nyitotta meg, a játékos a nyáron már a Fehérvárban kezdi meg a felkészülést. Rati Alekszidze felől több külföldi és belföldi egyesület is érdeklődik, de biztos, hogy a grúz csatár az ETO-ban folytatja pályafutását, és Tarmo Kinkre is számít a jövőben a szakmai stáb.

Molnár Péter és Bojan Brnovics iránt a Nyíregyháza érdeklődik, Pintér Attila viszont számít a montenegrói támadó játékára. A fiatal kapus abban az esetben kerülhet kölcsönbe a Spartacushoz, ha a klub pótolni tudja őt.

GYŐRBEN VENDÉGSZEREPELHET A BREMEN

Az idei UEFA-kupa-döntős és Német Kupa-győztes Werder Bremen július 15-én Győrött az ETO ellen szerepelhet – olvasható a kisalfold.hu oldalon.A megyei portál szerint a brémaiak érkezésére az ad lehetőséget, hogy július 11. és 19. között Ausztriában, a stájerországi Bad Waltersdorfban edzőtáborozik Thomas Schaaf együttese. A kisalfold.hu információi szerint a Bremen győri vendégjátéka nem ígérkezik olcsó mulatságnak, hiszen a német csapat 20 millió forintot kér a Rába-parti fellépésért.
Több csapat is keresi a kisalföldi klub fiataljait. Dorogi Attila, Sánta Attila, Nyári Tibor és Kiss Máté sorsáról később születhet döntés. A szakmai stáb alapvetően számít rájuk, ám gondot okozhat, hogy a következő idényben sem lesz kevesebb mérkőzés, mint a múlt szezonban.

Jäkl Antal az ETO első csapatánál befejezi a játékot, de munkájára továbbra is igényt tart a győri klub. Both József, szakmai igazgató júliusban egyeztet Jäkllel arról, hogy edzői munkáját milyen korosztálynál szeretné megkezdeni.

Valószínű, hogy Bank István és David Odikadze távozik, ebben a kérdésben az új vezetőedző hoz majd végleges döntést, és állítólag egyre több az érdeklődő a Bajzát Péter, Böőr Zoltán, Stark Péter, Józsi György négyes után is.

Dudás Ádám és Koltai Tamás felépült, a tartós sérültek közül Jarmo Ahjupera június 22-étől Győrben folytatja a rehabilitációt. Zoran Supic vállműtéte után a hónap végén kezdheti meg a gyógytornát, Bojan Neziri esetében még nem dőlt el, hogy meg kell-e operálni a védőt.

Somodi Bence a kölcsönadás leteltével visszatér Diósgyőrbe.

A klubvezetés többszöri szakmai egyeztetést követően kapust, jobboldali védőt, védekező középpályást és támadót keres. Pintér Attila a hétvégén – elsősorban DVD alapján igyekszik minél több információt gyűjteni a játékosokról, és a jövő hét elején nyilatkozik az átigazolásokkal összefüggésben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik