MTK: döntetlen a Szolnokkal, Urbán Gábor megsérült

Vágólapra másolva!
2008.02.13. 07:59
Hajtós meccset játszott egymással az MTK és a Szolnok, a találkozó látványosságát a fiatal Urbán Gábor bombagólja jelentette. Igaz, nem sokkal később a csatár megsérült: a lendülettől meghúzódott a lágyéka.
De hiába rúgott szenzációs gólt az MTK csatára, a lelkes szolnokiak kiegyenlítettek a második félidőben. Az NB II Keleti csoportjában szereplő együttes még nem mondott le a feljutásról. Vígh Tibor együttese nagy ellenállást tanúsított a keddi találkozón, még akkor is, ha Remili Mohameden kívül mások csak ritkán kerültek helyzetbe Végh Zoltán kapuja előtt. Míg az MTK-nál egyetlen új arcot sem fedezhettünk fel, a szolnokiak három új labdarúgót is teszteltek: Kiss Zoltán és Freud Gábor Újpestről érkezett, Gulyás Gábor pedig Pécsről került a Tisza partjára. Információnk szerint mármár kilencven százalékra vehető, hogy mind a három labdarúgó szerződést kap Szolnokon.

Visszatérve az MTK-hoz, ahol gondot jelenthet a Németh Krisztián és Simon Attila eladása utáni milliók befizetése az MLSZ kasszájába. Ismert, a törvények és szabályok szerint játékos külföldre eladása esetén a vételár négy plusz egy százaléka a szövetséget illeti. Az MTK egyelőre nem fizetett, ezért a fegyelmi bizottság hat büntetőponttal sújtotta a klubot. Domonyai László klubigazgató fellebbezett a határozat ellen, amelyet híreink szerint február 19-én tárgyal újra a fellebbviteli bizottság. Az MTK elöljárói úgy vélekednek, nem tartoznak a szövetségnek, ám ha jogerősen mégis elmarasztalják őket, akkor természetesen fizetnek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik