Igazságos döntetlen a zöld-fehér csapatok rangadóján

Vágólapra másolva!
2007.09.29. 19:58
Zöld-fehér csapatok rangadója az élvonalban, hiszen a tizedik Kaposvár a forduló előtt a hatodik helyen álló Győrt fogadta a Soproni Liga 10. játéknapján.

SOPRONI LIGA, 10. FORDULÓ

KAPOSVÁR-GYŐR 1-1 (1-1)
Helyszín: Kaposvár
Nézőszám: 3000
Játékvezető: Szilasi Sz.
Asszisztensek: Takács G., Iványi I.
KAPOSVÁR GYŐR
1 Milinte 1 Sztevanovics
21 Graszl K. 9 Müller
28 Zahorecz 32 Stark
26 Grúz 26 Supics
3 Pintér A. 6 Varga R.
25 Maróti 23 Tokody
19 Pest K. 5 Bank
22 Vasziljevics 7 Jäkl
5 Szakály P. 8 Józsi
14 Oláh 10 Bogdanovics
9 Alves 19 Bajzát
Vezetőedző: Vezetőedző:
Prukner László Egervári Sándor
Gólszerző: Oláh (38.), ill. Jäkl (2.)
Csere: Pest K. helyett Leandro (78.), Szakály P. helyett Szakály D. (83.), ill. Bogdanovics helyett Kovács Z. (a szünetben), Bajzát helyett Brnovics (70.), Bank helyett Urban (82.)
Sárga lap: Milinte (42.), ill. Müller (37.), Brnovics (76.)


A vendégek alaposan meglepték a házigazdákat, hiszen Jäkl góljával már a második percben vezetéshez jutottak. A Kaposvárt szinte sokkolta a gyors gól, aminek következtében az első tíz percben további két gólt szerezhettek volna a győriek: előbb Tokody, majd Bogdanovics hagyott ki nagy helyzetet.

Ezt követően kezdtek el ocsúdni a hazaiak, s vették át a játék irányítását. A félidő közepéig Vasziljevics, Grúz Maróti és Pintér veszélyeztetett, de vagy nem találták el a kaput, vagy az önfeláldozó védők tudtak menteni.

Ezt követően is a hazaiak maradtak támadásban, ám ekkor már Sztevanovics kapus tudására is szükségük volt a győrieknek vezetésük megtartásához. Grúz, Vasziljevics és Oláh lövéseit hárította a vendégek hálóőre, ám a 38. percben már ő is tehetetlennek bizonyult: ekkor egy tetszetős támadás végén Vasziljevics beadása után Oláh egyenlített ki, s az állás már nem is változott a félidőben.

A mutatott játékkal Egervári Sándor lehetett kevésbé elégedett, aki a szünetben a csatár Bogdanovics helyére a védő Kovács Zoltánt cserélte be. Ettől függetlenül a második játékrész elején a hazaiak maradtak támadásban, s az igencsak aktív Vasziljevics két perc alatt kétszer is helyzetbe került.

Ezt követően azonban a győriek is aktivizálták magukat, ám a hazai védelem remekül alkalmazta a lestaktikát, s így rendre elakadtak a vendégek akciói. Végül a hatvannyolcadik percben Bajzát unta el, s lőtt távolról, de ez a kísérlete sem találta el a kaput. Több nem is jutott az előző bajnokság gólkirályának, hiszen két perccel később lecserélték.

Sokkal több sajnos már a meccsben sem volt: már csak Stark, illetve a túloldalon Oláh lövését volt érdemes feljegyezni. A második félidőben ugyan aktívabb volt a vendéggárda, de ettől függetlenül jogos volt a pontosztozkodás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik