”Nem állítom be védekezésre a csapatot, mivel nem látom értelmét!”

Vágólapra másolva!
2007.04.24. 16:27
Szinte minden a listavezető Debrecen mellett szól a Magyar Kupa-elődöntő visszavágója előtt, hiszen a hajdúságiak egyrészt hazai környezetben, egygólos előny birtokában játszhatnak, másrészt pedig a múlt pénteki bajnokin Dzsudzsák Balázs vezérletével kiütötte riválisát a bajnoki címvédő. Fieber Péter, a DVSC pályaedzője szerint a Diósgyőr ugyan képes a meglepetésre, de bízik abban, hogy a hajdúságiak jutnak a fináléba. A túloldalon Csank János azt ígéri, nem lépnek pályára feltartott kézzel tanítványai.
Csank János bátor játékot vár tanítványaitól Debrecenben
NS-archív
Csank János bátor játékot vár tanítványaitól Debrecenben
Csank János bátor játékot vár tanítványaitól Debrecenben
NS-archív
Csank János bátor játékot vár tanítványaitól Debrecenben

Szavazás

Melyik csapat jut tovább az MK elődöntőjéből?

Írja be az itt látható számot!
Fieber Péter bizakodó a párharc szerdai felvonása előtt, a pályaedző abban bízik, hogy a csata első felvonásához, és a múlt pénteki bajnoki mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is a DVSC fogja uralni a játékot. A szakember szerint azonban végzetes hiba lenne leírni a diósgyőrieket.

”Egy csapat mindig okozhat meglepetést, hiszen minden mérkőzés más, de úgy gondolom, ezúttal is megfelelően felkészítettük a játékosokat az ellenfélre” – vélekedett Fieber.

”Nagyon készülünk erre a találkozóra, hiszen a Magyar Kupa döntője a tét. Remélem, mi leszünk azok, akik továbbjutunk” – jegyezte meg a pályaedző.

Csank János azt várja játékosaitól, hogy az elsőtől az utolsó percig küzdjenek, és amennyire csak lehet, nehezítsék meg a DVSC dolgát. A mester ugyanakkor elismeri, egyértelműen a hajdúságiak a párharc esélyesei.

”Nem véletlen, hogy első a Debrecen a bajnokságban, hiszen a jó játékosállomány mellé jó forma is párosul, de úgy gondolom, ha szerencsére van szükség, hát abban sincs hiány. Mondhatjuk úgy, a DVSC a "bepattanós-időszakát" éli. Mindezek és az 1-0-s vereség ismeretében azt hiszem nagyon nehéz dolgunk lesz” – szögezte le Csank János, a DVTK vezetőedzője, aki a szerdai kupavisszavágón továbbra sem számíthat Elek Norbertre és Kerényi Gáborra.

”Természetesen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de pontosan ezért is remélem, hogy a csapat nyugodt játékot nyújt majd. Nem szoktam védekezésre beállítani a csapatot, mivel nem látom értelmét, ilyen taktika mellett előbb-utóbb úgyis feltörik a reteszt. Úgy gondolom, ezért is lesz jó mérkőzés, a közönség jól szórakozhat majd” – fűzte hozzá a borsodiak trénere.

A mérkőzést szerdán, 18 órakor rendezik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik