Női kosár: Ez most mindenkinek nagyon fáj – Kányási Veronika

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.03.07. 09:46
null
Nem jutott be a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe a DVTK, miután a negyeddöntő harmadik meccsén idehaza 73–58-as vereséget szenvedett a Villeneuve d'Ascq csapatától. A találkozó után Aho Nina és Kányási Veronika értékelt az NSO Tv-nek.

„Mint ahogy legutóbb, most sem kezdtük jól a mérkőzést, nagyon nagy előnyt adtunk a Villeneuve-nek, ami egy ilyen harmadik, sorsdöntő meccsen nem fér bele. Ilyenkor akarva-akaratlanul idegesebb lesz az ember, ha ekkora hátrányból kell visszajönnie. Többször éreztem, hogy eljöhet a fordulópont, ám ekkor nem sikerült jó döntéseket hozni. Összességében büszkének kell lennünk a csapatra, nagyon jó Euroliga-idényt teljesítettünk. Ez most mindenkinek nagyon fáj, de tovább kell lépnünk, hiszen nagy feladatok várnak még ránk” – mondta Kányási Veronika, a DVTK csapatkapitánya.

Videónkban megszólal Aho Nina is, és arról is beszélgetünk a játékosokkal, hogy a diósgyőri szurkolótábor is biztosította őket arról, mennyire büszkék rájuk. És már a következő nagy cél is szóba kerül. 

NŐI KOSÁRLABDA EUROLIGA
NEGYEDDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
DVTK Hun-Therm–Villeneuve d'Ascq (francia) 58–73 (15–23, 11–15, 18–18, 14–17)
A magyar csapat legjobb dobói: Lelik 12 pont, Charles 11, Jovanovics 9, Aho N. 8
Továbbjutott: a Villeneuve d'Ascq, 2–1-es összesítéssel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik