Férfi kosár: szerb erőcsatárt szerződtetett a Szedeák

Vágólapra másolva!
2015.01.15. 16:52
A szerb, de magyar állampolgársággal is rendelkező Stefanovics Ivannal erősítette meg a keretét a Szedeák férfi kosárlabdacsapata.

Mivel Csorvási Levente, Vágvölgyi Ákos és Wirth Ádám is hosszabb időre kidőlt a sorból, a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A-csoportos kosárlabdacsapatának kerete bővítésre szorult – olvasható a delmagyar.hu-n. A szegediek a bajnokság végéig szóló szerződést kötöttek a magyar állampolgársággal is rendelkező szerb Stefanovics Ivannal.delmagyar.hu-n. A szegediek a bajnokság végéig szóló szerződést kötöttek a magyar állampolgársággal is rendelkező szerb Stefanovics Ivannal.

A 34 esztendős, 203 centiméter magas erőcsatár az előző idényben a Kecskemét játékosa volt, míg az mostani szezonban a szerb második ligás Mladoszt Szmederevszka Palanka együttesét erősítette, ahol 13 mérkőzésen átlagban 9.2 pontot és 7.2 lepattanót szerzett, míg a triplákat 47.4 százalékos pontossággal dobta. A Szedeák új játékosa kedden érkezett Szegedre, és azonnal be is kapcsolódott az edzésekbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik