Erste Liga: Csúszka és Rozsda keringője vezette fel a BJA HC hazai meccsét

Vágólapra másolva!
2022.12.12. 10:43
Az előző idényben nagy sikerrel mutatkozott be a jégkorong Erste Liga Matiné-sorozat, amelynek keretében több helyszínen változatos programok és játékok színesítették a mérkőzésnapokat. A kezdeményezés célja az volt, hogy egy Erste Liga-meccs igazi családi programmá váljon. Az NSO Tv a BJA HC–DVTK Jegesmedvék találkozón igazi karácsonyi hangulatú matinébe csöppent. A showt Csúszka és Rozsda vitte el. 

Az év utolsó Matiné-meccse előtt a magyar válogatott jegesmedvéjével, Csúszkával és a BJA HC farkasával, Rozsdával találkozhattak a gyerekek a Vasas Jégcentrum aulájában. A két kabala szaloncukrot és csokimikulást osztogatott, valamint nagy öleléseket, és persze közös fotók sem maradtak el. Viszonzásképp annyi szeretetet kaptak a gyerekektől, hogy még táncra is perdültek, így a keringőjük vezette fel a BJA HC és a DVTK Jegesmedvék mérkőzését.

Csúszka a jégre lépve is ropta a táncot, és a második harmadszünetben a kapura lövés bátor vállalkozóinak is segített abban, hogy mindenki sikerélménnyel hagyja el a játéktért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik