PSG: a párizsi klub kifizetné Dembélé kivásárlási árát – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.07.29. 18:29
null
Ousmane Dembélé átigazolásával tartaná meg a PSG Kylian Mbappét (Fotó: Getty Images)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) címvédője, a Paris Saint-Germain sajtóhírek szerint kifizetné a barcelonai Ousmane Dembélé 50 millió eurós kivásárlási árát.

A francia RMC Sport információi szerint a PSG szeretné átigazolni Ousmane Dembélét az FC Barcelonától. A párizsi klub annyira elkötelezett az ügy érdekében, hogy akár hajlandó lenne kifizetni a francia támadó 50 millió eurós kivásárlási árát is. A francia lap úgy tudja, hogy a francia klub előrehaladott tárgyalásokat folytat a 26 éves játékossal, akinek ötéves szerződést kínál a PSG.

A portál megjegyzi, hogy Luis Enrique, a francia bajnoki címvédő nyáron kinevezett vezetőedzője is szereti Dembélé játékát. A PSG-nek sietnie kell, ugyanis Dembélé kivásárlási záradéka augusztus 1-jétől megduplázódik, így akkor már 100 millió eurót kellene fizetni az FC Barcelonának.

Dembélének jelenleg 2024-ig van szerződése a spanyol bajnoki címvédővel. A Barca szeretne hosszabbítani a francia szélsővel, azonban az ötvenmillió eurós bevétel jelentősen csökkentené a katalán csapat pénzügyi gondjait.

Dembélé köztudottan jó kapcsolatot ápol Kylian Mbappéval, így szerződtetése esetleg kulcsszerepet játszhat Mbappé szerződéshosszabbítása kapcsán is.

Az FC Barcelona magyar idő szerint szombat este a Real Madrid ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik