F1: a Williams leleplezte a Las Vegas-i festését – képek

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2023.11.15. 09:33
null
A Williams megújult festése (Fotó: Williams)
A Formula–1-es Williams megmutatta, milyen autófestéssel vág neki az első Las Vegas-i Nagydíjnak. 

 

 

1. LAS VEGAS-I NAGYDÍJ
NOVEMBER 17., PÉNTEK
1. szabadedzés: 5.30–6.30
2. szabadedzés: 9.00–10.00
NOVEMBER 18., SZOMBAT
3. szabadedzés: 5.30–6.30
Időmérő: 9.00–10.00
NOVEMBER 19., VASÁRNAP
A verseny (50 kör, 310.05 km) rajtja: 7.00
A KÖVETKEZŐ FUTAM
November 26. 14.00Abu-dzabi Nagydíj, Abu-Dzabi

Nagy várakozás előzi meg Las Vegas visszatérését, az ikonikus helyszín negyvenegy év után látja újra vendégül a Formula–1 mezőnyét, méghozzá az újonnan kialakított, 6.2 km hosszú utcai pályán. A sportvilág tekintete Sin Cityre szegeződik, hiszen a most hétvége több szempontból is különleges lesz.

Az F1 vezetősége külön programokkal igyekszik felvezetni a nagydíjat, a versenyzőknek a megszokottaktól eltérő eseményeken van jelenése, míg a csapatok egyedi autófestéssel készülnek a hétvégére.

A Ferrari már leplezte az 1970-es, valamint az 1980-as évek elejét idéző színezését, illetve az Alpine is bemutatta a Kappa és a Palace márka jóvoltából megújult dizájnját. Hozzájuk csatlakozott a kisebb módosítás mellett döntő McLaren, és legutóbb Williams is, amely a Las Vegas-i üdvözlőtáblát helyezte el az FW45-ösön.

 

 

Az amerikai tulajdonban lévő grove-iaknál a mezőny egyetlen amerikai versenyzője, Logan Sargeant szállhat harcba azért, hogy Austin után újra pontot szerezzen – a Williamsnek várhatóan feküdni fog a nevadai pálya.

A három csapat mellett további kettő még biztosan speciális festéssel fog versenyezni: a Red Bull már az évkezdet előtt jelezte, hogy mind a három egyesült államokbeli helyszínen rajongó által tervezett dizájnt fog használni, az osztrák alakulat várhatóan az Alfa Romeóhoz hasonlóan szerdán rántja le a leplet a vegasi autófestésről.

 

 

Az Alpine festése:

 

A McLaren festése:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik