Európa-liga: Gulácsi vegyes érzései, Köteles példálózik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 17:28
Két magyar légiós klubjáért szoríthatunk a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmei során. Gulácsi Péter osztrák klubja a Standard Liege, Elfsborg, Esbjerg trióval, míg Köteles László belga együttese a Dinamo Kijev, Rapid Wien, Thun hármassal méri össze magát.

„Vegyes érzéseink vannak. A nevek alapján a továbbjutás nem irreális elképzelés, de sajnáljuk, hogy nem találkozunk igazán nagy csapattal. Mindamellett a létező legpozitívabb végkimenetel a csoportkörben a továbblépés. Ez a cél” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Gulácsi Péter, a Salzburg kapusa.Gulácsi Péter, a Salzburg kapusa.

„Tavaly a Basel és a Sporting után jöttünk mi, azaz a hármas kalapból érkeztünk, mégis megnyertük a csoportot. Egy »gömböt« előre léptünk, de éppen a mi példánk bizonyítja, hogy az alapsorrend nem szentírás. Sajnálom, hogy ezúttal nincs magyar riválisunk. És meleg helyre sem megyünk. A Dinamo szerintem kiemelkedik a négyesünkből. Jobban örültünk volna a Fiorentinának, a Laziónak vagy a Tottenhamnek, még ha ezek az ukránnál is erősebb csapatok” – mondta Köteles László, a Genk kapusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik