Csupasport: fitbalance – az izzadás garantálható!

Vágólapra másolva!
2019.10.06. 18:57
Október 13-án rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában a legnagyobb hazai életmód- és sportfesztivált, amelyen Péntek Enikő és Tatarek Rezső is megmozgatja a sportolni vágyókat.

Péntek Enikő, a ZONA edzésmódszer megalkotója és Tatarek Rezső, a 4LIFE életmódprogram kitalálója az idén is ott lesz a Fitbalance-on, amelyre sok-sok meglepetéssel és természetesen kreatív produkcióval készülnek.

Hogyan emlékszik vissza a tavalyi eseményre?

Péntek Enikő: „A fellépésemen páros és egyéni gyakorlatokat adtunk elő. Volt olyan gyakorlat, amelyet egymás kezét fogva végeztünk, mást pedig szólóban. Örömmel láttam, milyen sokan jöttek el a rendezvényre, ami részben annak is betudható, hogy a részvételt ingyenessé tették a szervezők.”

Tatarek Rezső: „Emlékezetes rendezvény volt a tavalyi, amelyről a vendégek is elismerően nyilatkoztak a különböző közösségi médiafelületeken. Példaértékű, hogy az idén a rendezők a véleményüket szem előtt tartva igyekeznek javítani az esemény színvonalán. Tizenkét éve járok a Fitbalance-re, eddig a tavalyi volt a legjobb.”

A párhuzamos interjú további részét a csupasport.hu weboldalon elolvashatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik