Janics Natasa többször is nemet kapott, ezért új lehetőség után nézett

Vágólapra másolva!
2007.10.04. 21:51
Janics Natasa,a Démász-Szeged kétszeres olimpiai bajnok versenyzője összeült az idei ifjúsági világbajnokságon aranyérmes Tamarával. A kettős a Hajógyári-szigeten tett próbát, és a kísérlet mindkét fél bevallása szerint remekül sikerült.
Török Attila
Török Attila

Janics Natasa döntéséről, és az első közös edzésről a Nemzeti Sport pénteki számában olvashatnak.
Túl van az első közös vízre szálláson Janics Natasa és Csipes Tamara, amelyről Janics elégedetten beszélt, bár hozzátette: továbbra is azt tekinti elsődleges céljának, hogy egyesben jusson ki az ötkarikás játékokra.

A közös vállalkozást Tamarával nagyon jó ötletnek véli, sőt azt sem tartja kizártnak, hogy tagja legyen egy fiatalokból álló négyesnek.

Janics elmondta, többször megkereste egykori társát, Kovács Katalint, aki azonban mindig nemet mondott neki, így új lehetőségek után nézett.

Petrovics Kálmán, a Démász-Szeged szakosztály-igazgatója szintén örül annak, hogy sikeres volt az első közös edzés, bár továbbra is reménykedik abban, hogy összeülhet a világ legjobb párosa, a Kovács Katalin, Janics Natasa kettős.

Mivel Fábiánné Rozsnyói Katalin kijelentette, hogy nem hajlandó olyan hajót felkészíteni, amelyben Janics Natasa ül, kénytelenek voltak megoldást keresni, mert azt nem hagyhatták, hogy egy olyan kvalitású versenyző, mint Janics ne szállhasson harcba az olimpiai indulás jogáért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik