MotoGP: újabb csavar jöhet Valentino Rossi ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.30. 15:37
Valentino Rossi fellebbez. Az olasz MotoGP-versenyző a hivatalos beszámolók szerint tesz egy újabb próbát, és most a nemzetközi Sportbírósághoz fordult a Malajziai Nagydíjon történtek miatt.

Mint arról beszámoltunk, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a harmadik helyen célba érő Valentino Rossi a verseny közben többféleképpen értelmezhető lábmozdulatot tett Marc Márquez irányába, aki a baleset után feladni kényszerült a futamot. A versenybizottság büntetéssel sújtotta az olasz pilótát, akinek így az utolsó rajthelyről kell indulnia az idényzárón.a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a harmadik helyen célba érő Valentino Rossi a verseny közben többféleképpen értelmezhető lábmozdulatot tett Marc Márquez irányába, aki a baleset után feladni kényszerült a futamot. A versenybizottság büntetéssel sújtotta az olasz pilótát, akinek így az utolsó rajthelyről kell indulnia az idényzárón.

Legalábbis így tudtuk eddig...

Rossi ugyanis a nemzetközi Sportbíróságon fellebbezett az ítélet ellen, ezért továbbra sem tudja senki, hányadik helyről rajtolhat majd a záró futamon.

A szövetség várhatóan november 6-án dönt az ügyben. Az évad utolsó versenyét november 8-án rendezik meg Valenciában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik