BL: Ha nem lősz gólt az ilyen meccseken, megfizetsz érte – Pepe

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.02.22. 23:58
null
Pepe szerint a helyzetkihasználással volt a legtöbb baja a Portónak (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról beszámoltunk, az Internazionale Romelu Lukaku góljával 1–0-ra legyőzte a Portót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A portugálok csapatkapitánya, a 39 éves Pepe szerint a helyzetkihasználással volt problémájuk, de nincs veszve semmi.

 

„Nehéz magyarázni a vereséget azok után, amit ma véghez vittünk. Gratulálok a csapatnak. Reméljük, hogy a következő meccsen a szurkolóink segítségével vissza tudunk jönni” – értékelt a lefújás után Pepe, a Porto csapatkapitánya.

A 39 éves védő szerint a helyzetkihasználás volt a legnagyobb gondjuk: „Két tiszta helyzetünk is volt, amiből gólt szerezhettünk volna. Ha nem lősz gólt az ilyen mérkőzéseken, akkor megfizetsz érte. személyiséget és minőséget mutattunk, de Onana nagyon jó volt a kapuban. Az Internek csak a piros lap után volt több lehetősége, addig mi irányítottuk a játékot. Sokat birtokoltuk a labdát, és helyzeteket teremtettünk.”

Diogo Costa, a portugálok kapusa szerint még nincs lefutva a párharc: „A második félidőt a Dragaóban játsszuk, és győzni szeretnénk. Az önbizalmunk ugyanúgy megvan.”

A Bajnokok Ligájában most először fordult elő, hogy három olasz csapat is megnyerte az első mérkőzését ugyanabban az egyenes kieséses szakaszban.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

Internazionale (olasz)–Porto (portugál) 1–0 (0–0)
Milánó,
San Siro Stadion, 75 817 néző.Vezette: Jovanovics (szerb)
INTER: A. Onana – Skriniar (Dumfries, 81.), Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mhitarjan (Brozovic, 72.), Dimarco (Gosens, 58.) – Lautaro Martínez, Dzeko (R. Lukaku, 58.). Vezetőedző: Simone Inzaghi
PORTO:
Diogo Costa – Joao Mário (Goncalo Borges, 90+2.), Pepe, Marcano, Zaidu – Otávio, Uribe, Grujic, Galeno (Evanilson, 51.) – Taremi (Wendell, 83.), Pepê. Vezetőedző: Sérgio Conceicao
Gólszerző: R. Lukaku (86.)
Kiállítva:Otávio (78.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik