PL: Fabrizio Romano szerint Szoboszlai a nyár egyik legjobb igazolása

Vágólapra másolva!
2023.08.29. 21:09
null
Fabrizio Romano szerint Szoboszlai Dominik a nyári átigazolási időszak negyedik legjobb igazolása (Fotó: Getty Images)
A nyári átigazolási időszak végéhez közeledve az átigazolási ügyekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano elárulta, szerinte ki volt a nyár öt legjobb igazolása. A transzferguru listáján ott van a Liverpoolba az RB Leipzigtől 70 millió euróért szerződő Szoboszlai Dominik is – írja a SportBible, amely a magyar válogatott csapatkapitányát osztráknak titulálta.

Fabrizio Romano listájának élén a Borussia Dortmundtól a Real Madridtól 103 millió euróért szerződő angol középpályás, Jude Bellingham áll, aki kiválóan mutatkozott be Carlo Ancelottiéknál. A 20 éves játékos átigazolása Romano szerint egy „remekmű” az aláírásáért folyó verseny miatt.

Az olasz szerint a második legjobb „üzletet¨ az FC Barcelona kötötte a Bajnokok Ligája-győztes Manchester City csapatkapitányának, Ilkay Gündogannak a megszerzésével, akiért még csak fizetnie sem kellett a „gránátvörös-kékeknek”. Romano úgy véli, a német középpályás az elmúlt tíz év egyik legalulértékeltebb játékosa.


Romano listájának harmadik helyén az Arsenal által 105 millió fontért megszerzett Declan Rice áll, ám az olasz átigazolási szakértő szerint a szurkolóknak türelmesnek kell lenniük az angollal.

Romano véleménye szerint a nyár negyedik legjobb igazolása Szoboszlai Dominik, aki 70 millió euróért szerződött az RB Leipzigtől a Liverpoolhoz (a SportBible cikke szerint a magyar válogatott csapatkapitánya osztrák…).

Végezetül a transzferguru toplistájának végén az AC Milan által 20 millió ért a holland PSV Eindhoventől megvett Tijani Rejinders áll, aki Romano szerint a következő években topjátékossá válhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik