Mourinho reméli, Robben szerződést hosszabbít és Londonban marad

Vágólapra másolva!
2007.07.18. 11:30
Jose Mourinho vezetőedző arra számít, hogy Frank Lampradhoz és John Terryhez hasonlóan a Real Madriddal hírbe hozott Arjen Robben sem hagyja el a Chelsea-t. A portugál tréner reméli, a holland szélső versenyre kel a nyáron igazolt Florent Maloudával és meghosszabbítja 2009-ben lejáró szerződését.
Arjen Robben Kaliforniában készül a következő szezonra
Arjen Robben Kaliforniában készül a következő szezonra
Arjen Robben Kaliforniában készül a következő szezonra
Arjen Robben Kaliforniában készül a következő szezonra

Robben jelenleg Kaliforniában készül csapatával a következő szezonra, a dél-koreai Suwon Bluewings ellen 45 percet töltött a pályán.

„Az a legfrissebb hír vele kapcsolatban, hogy játszott a mérkőzésen. Ennél többet nem mondhatok – jelentette ki Mourinho, majd így folytatta: - Számomra ugyanolyan játékosnak számít, mint Lampard és Terry: még két évig szóló szerződéssel rendelkezik. Chelsea játékosnak tekintem, akinek kiváló szélsők ellen kell megküzdenie a csapatba kerülésért. Örülök ennek a helyzetnek”.

A Chelsea már régóta szeretné, ha Robben meghosszabbítaná szerződését, de erre ezidáig nem került sor. A holland szélsőnek öt évre szóló kontraktust ajánlottak, az érintett pedig nemrég azt nyilatkozta, egyáltalán nem áll jól az ügye.

Jose Mourinho azonban optimistán várja a híreket, el sem tudja képzelni Robben nélkül a keretet.

„A klub meg akarja tartani ezeket (Lampard, Robben, Terry – a szerk.) a játékosokat. Hiszek az elnökségben és remélem, sikeresek lesznek Peter Kenyon ügyvezető tárgyalásai. Úgy tudom, a játékosok maradni akarnak, boldog leszek, ha aláírják új szerződésüket” – szögezte le Mourinho.

Arjen Robben a legutóbbi szezonban többször bajlódott sérüléssel, ennek következtében kissé elmaradt a várakozásoktól. Összesen 37 találkozón lépett pályára, 3 gólt szerzett. A Chelsea-t 2004 óta erősíti, akkor a PSV Eindhovent hagyta el.


VIDEÓ ARJEN ROBBENRŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik