Michael Owen szezonjának valószínűleg vége

Vágólapra másolva!
2007.02.02. 10:29
Michael Owen valószínűleg nem lép már pályára a 2006/07-es bajnokságban. A Newcastle csatára – aki a németországi világbajnokságon szenvedett súlyos sérülést – nem sietteti a visszatérést, csak akkor akar futballozni, ha a térde teljesen rendben lesz.

Michael Owen még a nyári világbajnokságon, a Svédország elleni csoportmérkőzésen szenvedett súlyos térdszalagsérülést, amiből a mai napig nem épült fel.

Bár korábban úgy tűnt, hogy áprilisban már újra pályára léphet a Newcastle csatára, de úgy tűnik, ebből nem lesz semmi.
„Úgy tervezem, hogy csak akkor térek vissza, ha a térdem teljesen rendben lesz” – nyilatkozta Owen a BBC-nek. – „Ugyan van rá esély, hogy még az idei szezonban játszhatok, de valószínűnek látszik, hogy csak ősszel térek vissza a pályára.”

Owen hozzátette, hogy a jövő héten szeretné elkezdeni a futóedzéseket, de nem akar semmit siettetni. A Newcastle csatára köszönetét fejezte ki csapatának, amely sérülése óta végig segítette mindenben.
„A csapatom fizette számomra a legjobb és legköltségesebb műtéteket, amelyeket Coloradóban hajtott végre dr. Richard Steadman. Sok remek időszak és mélypont van egy játékos pályafutásában, én most az utóbbit élem át, mert nem tehetem azt, amit szeretnék: futballozni!”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik