NHL: nem büntetik meg a kábítószeres videóban feltűnő Washington-sztárt

Vágólapra másolva!
2019.05.31. 18:56
Nem bünteti meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) fegyelmi bizottsága Jevgenyij Kuznyecovot, a Washington Capitals orosz sztárját, amiért egy kínos videóban látható.

A hét elején jelent meg a közösségi médiában egy 22 másodperces felvétel, amelyben az látszik, hogy a hokis egy szobában ül, előtte az asztalon pedig két csík fehér por, alkohol és összetekert pénz hever. Kuznyecov – aki mellett egy hölgy fekszik az ágyban – ugyanakkor egyikhez sem nyúl hozzá.

Bill Daly, az NHL fegyelmi ügyekben illetékes vezetője elmondta: a liga nem látott okot arra, hogy kérdőre vonja Kuznyecovot.

Az orosz csatár elmondta, a videó tavaly nyáron készült Las Vegasban, miután csapata megnyerte a Stanley-kupát.

„Soha nem nyúltam kábítószerekhez, nyugodtan végezzenek rajtam drogtesztet, át fogok menni rajta” – nyilatkozta egy hete Kuznyecov, aki együttese tavalyi playoffmenetelése során a legeredményesebb volt.

A mostani idényben az alapszakaszban 76 mérkőzésen 72 pontot termelt, a rájátszásban viszont – ahol a Capitals az első körben búcsúzott a Carolina Hurricanes együttesével szemben – mindössze egy gólt lőtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik