MK: „Ez nem méltó hozzánk” – Vécsei az FTC kupabúcsúja után

Vágólapra másolva!
2022.10.19. 16:25
null
A Ferencváros meglepő vereséget szenvedett Iváncsán, így búcsúzott a kupától (Fotó: Árvai Károly)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB III-ban szereplő Iváncsa hatalmas meglepetésre hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a címvédő Ferencvárost, így továbbjutott. A mérkőzés utáni, M4 Sportnak adott nyilatkozatokból idézünk. 


„Nem szabad lebecsülni egyik ellenfelet sem. Olyan szinten tudunk játszani, hogy az Európa-ligában kilenc pontunk van, nem engedhetjük meg azt, hogy ilyen mérkőzéseken leromboljunk mindent, amit fölépítettünk. Ez nem méltó hozzánk” – értékelt Vécsei Bálint, az FTC középpályása az M4 Sport kamerái előtt.

„Úgy gondolom, hogy szenzáció, a szívünket-lelkünket kitettük a pályán, próbáltuk azt csinálni, amit a mester kért tőlünk, ez többé-kevésbé sikerült, meglett az eredménye. Mi egy ilyen csapat vagyunk, próbálunk focizni, megvannak hozzá a játékosok. Így jött ki, minden összejött, megyünk tovább, várjuk a következő ellenfelet” – nyilatkozott a győztes gólt szerző Kercsó Bence.

„Mindent kitettünk szerintem ezen a napon a pályára, volt azért focink is, rúgtunk gólokat, csúsztunk-másztunk, óriási gratuláció a srácoknak, köszönöm nekik ezt az élményt. Jól játszottunk, erre is készültünk, szerettünk volna focizni, és azt gondolom, ha egy csapat megpróbál játszani, támadni, annak mindig van eredménye. Van, amikor belefut egyszer-egyszer a késbe, de javarészt megvan az eredménye és a mai napon ez történt” – summázta a történteket Tóth András, az iváncsaiak mestere.

„Sajnos az ilyen mérkőzések benne vannak a kupában. A meccs előtt is beszéltük, hogy a kupában mindig kemény mérkőzések várhatóak. Felkészülünk minden egyes mérkőzésre,l és úgy gondolom, hogy a csapat mindent megtett a pályán, de ettől függetlenül ez a végeredmény született” – nyilatkozta a meccs után Sztanyiszlav Csercseszov.

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

MOL MAGYAR KUPA
4. FORDULÓ, A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT

IVÁNCSA KSE (NB III)–FERENCVÁROSI TC 3–2
(1–2, 2–2, 3–2)
Iváncsa, 1000
néző. Vezette: Derdák M. (Buzás, Huszár)
Iváncsa:
Varga Á. – Aradi, Barta, Cseszneki, Horváth Bence (Pribék, 72.) – Kercsó, Kovács S. (Vámosi R., 117.), Nyilas B., Petrezselyem (Jova B., 84.) – Suszter (Fehér I., 100.), Vellejos (Maka, a szünetben). Vezetőedző: Tóth András
Ferencváros: Bogdán – Botka (Wingo, 66.), S. Mmaee, Thelander (Pászka, 106.), Knoester – Besic (Vécsei, 57.), Laidouni – Zachariassen (Marquinhos, 78.), Mercier (Gojak, 57.), A. Traoré – R. Mmaee. Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
Gólszerző: Suszter (7.), Aradi (55.), Kercsó (96.), ill. Zachariassen (4.), R. Mmaee (19.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik