Vizes vb: legjobbjai nélkül utazik a szerb vízilabda-válogatott

Vágólapra másolva!
2019.06.29. 19:02
Kulcsemberei közül heten nem lesznek ott a szerb férfi vízilabda-válogatottban a kvangdzsui vizes világbajnokságon.

Dejan Szavics szövetségi kapitány a szerb szövetség honlapján azt mondta: játékosai kimerültek, az elmúlt két évben ugyanis mind válogatott, mind klubszinten rengeteg mérkőzést kellett játszaniuk.Dejan Szavics szövetségi kapitány a szerb szövetség honlapján azt mondta: játékosai kimerültek, az elmúlt két évben ugyanis mind válogatott, mind klubszinten rengeteg mérkőzést kellett játszaniuk.

„Számunkra a világliga belgrádi szuperdöntője volt az év fő eseménye. Ott megszereztük a tokiói olimpiai kvótát, és az volt a megállapodás, hogy ha ez sikerül, a vébén a fiatalabbak kapnak lehetőséget” – fogalmazott Szavics.

A szerbeknél így nem lesz ott Dél-Koreában Filip Filipovics, Andrija Prlainovics, Milan Alekszics, Sztefan és Braniszlav Mitrovics, illetve Gojko és Dusko Pijetlovics sem.

A szerbek 14 fős keretében hét Magyarországon játszó pólós szerepel majd: a szolnoki Djordje Lazics, Viktor Rasovics és Radomir Drasovics, az egri Sztrahinja Rasovics, a ferencvárosi Nikola Jaksics, a miskolci Ognjen Sztojanovics, valamint az OSC-s Szava Randjelovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik