Férfi vízilabda: Fekete Gergő bizonyítani szeretné, helye van a válogatottban

Vágólapra másolva!
2023.03.08. 09:20
Fekete Gergő már egy világversennyel a háta mögött vág neki a magyar férfi vízilabda-válogatott zágrábi Világliga-selejtezőjének. A 22 éves játékos ezúttal nemcsak érezni akarja, hogy jó formában van, hanem meg is akarja ezt mutatni a vízben. 

„Jó formában vagyok testileg és lelkileg is, jól érzem magam, és ezt szeretném megmutatni. Az, hogy én így érzem, nem mindig nyilvánul meg a vízben, most azt szeretném, hogy mások is lássák, jó formában vagyok, és itt a helyem a csapatban – válaszolta Fekete Gergő arra a kérdésre, milyen állapotban utazik a zágrábi Világkupa-selejtezőre.

Videónkban arról is beszél, mennyire számít az, hogy tavaly már szerepelt a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjaként Európa-bajnokságon, ott milyen tapasztalatokat szerzett. Továbbá beszél a csapaton belüli, kerettagságért folytatott versenyhelyzetről is, illetve azt is felvázolja, mit várhatunk az együttestől Zágrábban.

A MAGYAR FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE A ZÁGRÁBI VILÁGKUPA-SELEJTEZŐRE
Kapusok:
Lévai Márton (Genesys OSC Újbuda), Szakonyi Dániel (FTC-Telekom Waterpolo), Vogel Soma (FTC-Telekom Waterpolo)
Mezőnyjátékosok:
Angyal Dániel (Genesys OSC Újbuda), Aranyi Máté (Genesys OSC Újbuda), Burián Gergely (Genesys OSC Újbuda), Fekete Gergő (FTC Telekom Waterpolo), Jansik Szilárd (FTC Telekom Waterpolo), Manhercz Krisztián (Genesys OSC Újbuda), Molnár Erik (FTC Telekom Waterpolo), Nagy Ádám (FTC Telekom Waterpolo), Német Toni (FTC Telekom Waterpolo), Pohl Zoltán (FTC Telekom Waterpolo), Vámos Márton (Olympiakosz Pireusz – Görögország), Vigvári Vendel (FTC Telekom Waterpolo), Vismeg Zsombor (Szolnoki Dózsa)
Tartalékok (szükség esetén játszhatnak):Vigvári Vince (Genesys OSC Újbuda), Zalánki Gergő (Pro Recco – Olaszország)

A MAGYAR VÁLOGATOTT PROGRAMJA A VK-SELEJTEZŐN
Március 8., szerda
20:30:
Franciaország–Magyarország
Március 10., péntek
19:00:
Magyarország–Olaszország
Március 11., szombat
20:30:
Japán–Magyarország
Március 13., hétfő
19:00:
Egyesült Államok–Magyarország
Március 14., kedd
20:30:Magyarország–Horvátország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik