Tenisz: Balázs Attila lett a Budapest Tenisz Centrum szakmai igazgatója

Vágólapra másolva!
2023.07.01. 11:08
null
Balázs Attila (Fotó: NS-archív)
Balázs Attila korábbi top100-as játékos lett a Budapest Tenisz Centrum (BTC) szakmai igazgatója.

„Idáig is szívügyem volt a BTC, hiszen rengeteg szép emlék köt ide. Nagy kihívás, hogy a mostaninál is jobbá és erősebbé tegyem ezt a klubot” – nyilatkozta a BTC honlapján Balázs Attila, aki pályafutása csúcsán, három évvel ezelőtt 76. volt a világranglistán.

Hozzátette, természetesen a profi tenisz áll hozzá a legközelebb, így első dolga volt, hogy a komolyabban versenyző játékosok edzéseit rendszerbe tette, valamint heti két-három alkalommal aktívan részt is vesz ezeken a tréningeken.

„Az elmúlt három évben több száz kezelésen vettem részt, és el kell fogadnom, hogy a lábam valószínűleg nem lesz százszázalékos a közeljövőben. Ettől függetlenül nem érzem magam rossz formában vagy leépült állapotban, és mivel a védett ranglistám február 5-ig aktív, be fogok nevezni a következő US Openre és Australian Openre is” – szögezte le Balázs.

Hangsúlyozta, ha felfér a főtáblára, akkor teher nélkül szeretné élvezni ezt a két Grand Slam-tornát, hiszen bő 25 évet dolgozott azért, hogy ott lehessen a mezőnyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik