Usain Bolt párizsi esküvőn, majd Henry mellett bukkant fel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.24. 16:24
Ha Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere elrajtol, szemmel is nehéz követni. Nem úgy változatos Instagram-profilját, amelyen előszeretettel oszt meg kiragadott pillanatokat, képeket és videókat mindennapi életéből.

Az elmúlt napokban két, figyelemre méltó kép került fel a galériájába: a jamaicai sprinter előbb egy párizsi esküvő tortáján volt a hab, majd kedvenc futballklubja, a Manchester United ősi riválisának csatárlegendájával, Thierry Henryval fotózkodott.

Boltnak – saját bevallása szerint – esze ágában sem volt megzavarni a Párizs egyik főterén ünneplő násznép meghitt perceit, a házaspár rohant oda hozzá, amikor megpillantotta őt. A pár önfeledt boldogságot tükröző arcát és Boltra jellemző beállását nézve ezen nem is csodálkozunk, a találkozás minden bizonnyal felvillanyozta egyébként is nagy napjukat.

A következő képen már nemcsak egy, hanem két sportlegenda áll: Bolt bizony Thierry Henryval, a New York Red Bulls jelenlegi, a Barcelona és az Arsenal korábbi támadójával is pózolt egyet. Bolt a képhez mellékelt mondandójában sajnálatát fejezte ki, amiért Henry nem Robin van Persie útját járta be, azaz a francia világbajnok a londoni „ágyúsoktól” nem az Álmok Színházába igazolt.

„Egy legendától egy másik legendának: a rossz oldalon játszottál!” – üzente Bolt Henrynak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik