Van Persie „gyilkos” ajándékot küldött legnagyobb kritikusának - fotó

Vágólapra másolva!
2013.05.26. 18:30
null
Robin van Persie és Piers Morgan egykor nagy barátok voltak...
Az Arsenaltól a Manchester Unitedhez szerződő holland csatár az egyik showmannek küldött magáról dedikált fotót.

Robin van Persie tavaly nyáron igazol a londoni csapattól Manchester vörös részébe, nem titkoltan azzal a céllal, hogy trófeát, lehetőleg bajnokságot nyerjen. Az Arsenal-drukkerek persze rettentő módon sértve érezték magukat, közöttük a tévés műsorvezető, Piers Morgan, aki a nyilvánosságot felhasználva savazta az áruló hollandot, csak „Van Pursestring” (kb. pénzéhes senkiházi) néven emlegetve az egykori kedvencet.

Van Persie-nek azonban bejött a számítása: a Uniteddel angol bajnok és gólkirály lett, Piers Morgant meg eheti a penész. Hát még azután, hogy kinyitotta a Van Persie-től kapott ajándékot!

„Ma kaptam egy csomagot a Manchester United sajtóirodájától. Azzal a szöveggel, hogy „Robin szerette volna, hogy ezt megkapd!” – írta a Twitteren Morgan. – A csomagban egy kétoldalas lefóliázott fotó volt. Rajta az, ahogy Van Pursestring megcsókolja a Premier League-trófeát.”

...de az már régen volt. Azért ajándékot a mai napig küldenek egymásnak.
...de az már régen volt. Azért ajándékot a mai napig küldenek egymásnak.

A szívatás azonban itt még nem ért véget, mert RVP dedikálta is „rajongójának” a képet: „Piersy, barátom, köszönöm a sok támogatást! Te tetted ezt a napot igazán különlegessé! A legjobbakat kívánva, Van Pursestring.”

A kép hátulján pedig még ennyi állt: „Remek dolog bajnoknak lenni... jó sírdogálást, Piersy.” (az eredeti szöveg: ...so many #Tears4Piersy).

Morgan ettől biztosan nem fogja jobban szeretni Van Persie-t, és már meg is találta a kép helyét: „Oda kerül, ahová való: kiakasztom a budiajtóra a Beverly Hills-i házamban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik