David Beckham spéci cipőben búcsúzott Párizstól

Vágólapra másolva!
2013.05.19. 12:32
null
Birodalmi lépegető, brit színekben (fotó: facebook.com)
Búcsúzni mindig nehéz, hát még ha az ember attól köszön el, amit a legjobban szeret. Így lehetett ezzel David Beckham is szombat este, amikor utoljára lépett pályára a Paris Saint-Germain stadionjában – legalábbis mint futballista. Még szerencse, hogy az egyik főszponzora, az Adidas egy különleges cipővel kedveskedve tette könnyűvé (vagy legalábbis könnyebbé) Becks számára a nagy hátraarcot.


A Brest elleni hazai meccsen viselt lábbeli kinézetében David hazáját, Nagy-Britanniát idézte meg; a kék, piros és fehér szín a cipő oldalán hangsúlyos szerepet kapott, sőt oldalt, a boka mögött a zászló is felfedezhető. A sarokrész felső két oldalára a feleség keresztnevének kezdőbetűjét hímezték (V mint Victoria), alatta egyik oldalon a négy gyerek neve (érkezési sorrendben: Brooklyn, Romeo, Cruz, Harper) szerepel, a másikon pedig David korábbi mezszámai állnak, úgymint a 7-es, a 23-as és a 32-es. A cipőn amúgy mementóként ott áll a párizsi búcsúmeccs dátuma is.

Mindenki itt van, aki számít (fotó: facebook.com)
Mindenki itt van, aki számít (fotó: facebook.com)

A lábbeli amúgy megtette, amit megkövetlet tőle a gazda: gólpasszt adott, majd a 83. percben levitte a pályáról a nem a lecserélése miatt pityergő Beckhamet. A lelátón helyet foglaló família aztán együtt ünnepelte a családfő francia bajnoki címét, a három fiú még közös képen is pózolt a boldog és roppant büszke papával.

David Beckham búcsúcipellője (fotó: facebook.com)
David Beckham búcsúcipellője (fotó: facebook.com)

A különleges cipőnek ez volt az első és egyben utolsó szereplése, Beckham karrierjére jövő vasárnap, a Lorient elleni idegenbeli meccsen kerülhet pont, de akkor már egy közönséges stoplisban. Már ha egyáltalán játszik...

Air David (fotó:dailymail.co.uk)
Air David (fotó:dailymail.co.uk)

Büszke apa (fotó: dailymail.co.uk)
Büszke apa (fotó: dailymail.co.uk)
Lányok a lelátóról (fotó:Action Images)
Lányok a lelátóról (fotó:Action Images)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik