A törökök nem aprózták el: zászló helyett szőnyeg

Vágólapra másolva!
2013.02.11. 11:30
A szerdai török–cseh felkészülési mérkőzésen a kis zászlók mellett két szép szőnyeg és ajándékcsomag is gazdára talált.

Igaz, hogy szerdán volt, ami a 21. században egyenlő azzal, mintha a pattintott kőkorszakban történt volna, de ha így is van, akkor vegyük úgy, hogy ezúttal a történelmi köntösében tetszeleg a Sportszelep.

Fogadjátok szeretettel a két szép szőnyeget (Forrás: metro.co.uk)
Fogadjátok szeretettel a két szép szőnyeget (Forrás: metro.co.uk)

Szóval: megszokott kép a futballmeccsek előtt, hogy a kezdőkörben a két csapatkapitány kicseréli szövetségük (válogatott találkozón), vagy klubjaik kis zászlócskáit. Ez a szerdai Törökország–Csehország (0–2) találkozón sem volt másként, csakhogy itt nem csupán a kis színes textildarabok cseréltek gazdát, hanem – nyilván egy nagylelkű szponzor jóvoltából – két gyönyörű szőnyeg, valamint egy-egy ajándékcsomag is gazdára talált.

A csomagban lévő bonbont egyébiránt lehet, hogy még a kezdő sípszó előtt megkóstolta a csehek kapitánya, Tomás Rosicky, ugyanis az első félidőben gyanús körülmények között az öltözőben viharzott, hogy kisvártatva megkönnyebbülve térjen vissza.

Kíváncsian várjuk, hogy a március 26-án esedékes Törökország–Magyarország vb-selejtezőre mivel készülnek a kedves vendéglátók. Mi, biztos, ami biztos alapon, vihetnénk nekik néhány apró gólocskát...

A bonbonnal meg tessék vigyázni meccs előtt (Forrás: metro.co.uk)
A bonbonnal meg tessék vigyázni meccs előtt (Forrás: metro.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik