A világbajnok spanyol válogatott asszonyai

Vágólapra másolva!
2011.03.10. 17:01
A világbajnok spanyol válogatott feleségei és barátnői sem kispályások. Összeállításunkból kiderül, kik azok a hölgyek, akik megosztják életüket a sztárokkal. Galériánkat a képekre kattintva lehet megtekinteni!
Iker Casillas – Sara Carbonero (barátnő)
Sara Carbonero (forrás: telecinco.es)
Sara Carbonero (forrás: telecinco.es)

Évek óta együtt él a kapus és a népszerű sportriporternő. Bejárta a világot az a jelenet, amikor a világbajnoki cím megszerzése után a kapus nagy csókot nyomott a mikrofonnal a kezében érkező, interjúra szomjazó Sara szájára. Viszonyuk jó ideig amolyan húzd meg, ereszd meg módon zajlott. Az utóbbi időben rendeződni látszik a kapcsolatuk, talán mostanra csiszolódtak össze, amit az is mutat, hogy a minap derült ki: eljegyezték egymást. Nemrég mi is megírtuk, hogy új házba költözött a madridi pár, mert annyira zaklatták a lesifotósok.

David Villa – Patricia González (feleség)
Még a legnagyobb futballsztárok között is létezhet, hogy valaki a gyerekkori szerelmét veszi feleségül. Jó-jó, nem túl gyakori, de David Villa az élő példája annak, hogy nem feltétlenül a kifutók környékén kell társat keresni. Patricia is futballozott, de már 2003 óta felesége Davidnak, és két kislányt szült a világbajnoknak. Fájdalom, elvétve szerepel csak az újságokban, talán ezért is tart oly régóta a kapcsolatuk.

Fernando Torres – Olalla Domínguez (feleség)
Nyolcévesen ismerkedtek meg egy közös családi nyaraláson, és lényegében már akkor eldőlt, hogy egymást választják. Fernando Torres nagyon ragaszkodik Olallához, és bár körülzsongták a nők, mindig hűséges maradt hozzá. Első csókjuk napját a vádlijára tetováltatta a csatár. Olalla 2009-ben kislányt szült, a nyilvánosságot kerüli, ritkán látható a reflektorfényben.

Carla Garcia (forrás: footballbebe.com)
Carla Garcia (forrás: footballbebe.com)

Cesc Fabregas – Carla Gracia (barátnő)
Hosszú évek óta együtt vannak, de egyelőre hivatalosan nem kötötték össze életüket. Carla pszichológiát tanult az egyetemen, és úgy gondolja, hogy Cesc megérdemli, hogy a nyilvánosság kíváncsi legyen rá. Mivel azonban ő maga nem tett ezért semmit, nem is kíván túl sokat mutatkozni a médiában. Ettől még azonban mi találtunk jó képet a szép barátnőről.

Andrés Iniesta – Anna Ortiz (barátnő)
A katalán fodrászhölgy 2008 óta jár Iniestával, és ő is a maga visszafogott módján inkább a háttérbe húzódik, a médiával egyáltalán nem közlékeny. Házasságról nem beszélnek, pedig már jön a kisbaba, akit tavaszra várnak.

Pepe Reina – Yolanda Ruiz (feleség)
Már majdnem öt éve házasok, és azóta két kislányuk is született. Az egykori röplabdázónő sudár alakja olykor feltűnik néhány jótékonysági rendezvényen, de ő sem erőlteti rá magát a lapok társasági rovatára.

Carles Puyol – Malena Costa (barátnő)
No, végre egy modell! Bár a futballsztárok előszeretettel találnak társra a szépségipar lányai között, a spanyol válogatott tagjaira ez nem jellemző. Itt van viszont Carles Puyol, aki hajzuhataga mögül sem tudta nem észrevenni Malena Costa bájait. Egyelőre házasságról nem beszélnek.

Nagore Aramburu (forrás: diariofemenino.com)
Nagore Aramburu (forrás: diariofemenino.com)
Xabi Alonso – Nagore Aramburu (feleség)

Xabi és Nagore is gyerekkoruk óta ismerik egymást, de csak kapcsolatuk nyolcadik évében, 2009-ben házasodtak össze. Remekül megértik egymást, hiszen a futballista nemigen szeret szórakozni, meccsek után is rögtön hazamegy. Van is miért, mert bár családjáról szinte semmit nem oszt meg a közvéleménnyel, azt tudjuk, hogy kislánya és kisfia is van.

Gerard Piqué – Shakira (barátnő)
Amióta kiderült a kapcsolatuk, azóta minden lehetséges bőrt lehúznak a bulvárújságok a kolumbiai énekessztár és a Barcelona védője közti románcból. Mióta nyilvánosság elé álltak a kapcsolatukkal, azóta többet tudunk a képeikről, mint róluk magukról...

Álvaro Arbeola – Carlota Ruíz (feleség)
Nem nagyom mutatkozik a nyilvánosság előtt Carlota Ruíz, Álvaro Arbeola felesége. Szinte sohasem nyilatkozik, ezt férjére hagyja. Esküvői képein kívül csak lesifotókkal szolgálnak a lapok. 2010 tavaszán született meg első gyerekük, az Alba névre hallgató kisfiú.

Raul Albiol – Alicia Roig (feleség)
Alicia Roig már kétgyerekes anyuka. Ő is kerüli a reflektorfényt. Amikor Albiol Madridba költözött, Alicia Valenciában maradt, hiszen éppen terhes volt. Azóta persze megszületett a második kislány. A nagyobbikat Azaharának, a kisebbet Almának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik