Új kvízversenyt hirdet a La Liga

Gy. B.Gy. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.20. 10:14
Fotó: La Liga
Címkék
A La Liga szervezésében induló új kvízjáték tizenhét fordulós lesz, fordulónként külön nyereményekkel, főnyereményként pedig egy spanyol bajnoki mérkőzés belépőit lehet hazavinni.

A spanyol bajnokságot szervező La Liga január 21-től, minden vasárnap közös meccsnézésre és egy új kvízversenyre hívja a szurkolókat. A versenyben a legjobban szereplő csapat tagjainak esélye nyílik jegyeket nyerni a spanyol bajnokság következő idényének egy mérkőzésére, de minden fordulóban külön győztes is hirdetnek, a nyereményeket a La Liga és a csapatok ajánlják fel. 

A meccsnézés és a kvízversenyen való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött – regisztrálni a https://quiznight.hu/laliga oldalon lehet, ahol az időpontokról és a helyszínről is tájékoztatják az érdeklődőket. 

A játékban összesen tizenhét forduló lesz, a szervezők azonban minden fordulóra legfeljebb tíz csapatnak tudnak helyet adni. Csapatonként csak a tíz legjobb eredményt számítják bele a végeredménybe, és legfeljebb tizenöt fordulóra nevezhet egy-egy csapat. Fordulónként maximum háromszáz pontot lehet szerezni. A tizenhatodik forduló után a hat legeredményesebb csapat kap esélyt arra, hogy a döntőben megmérkőzzön egymással, és elhódítsa a főnyereményt.  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik