Real Madrid: még megtartanák a csatárt, de a Lazio türelmetlen?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 17:13
Sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatánál kölcsönben szereplő Javier Hernández még a téli átigazolási időszakban elhagyhatja a blancókat, és Manchester helyett Róma felé veheti az irányt.

Chicharito nagy reményekkel kezdett bele a madridi kalandba, ám nem tudta megvetni a lábát a kezdőcsapatban. Karim Benzema mellett a mexikói nem sok lehetőséghez jutott, a 2014–2015-ös idényben összesen 170 percet játszott a ligában – igaz, ezalatt három gólt szerzett, és két asszisztot jegyzett, Carlo Ancelotti vezetőedző pedig többször kifejtette, elégedett a támadóval.

Az angol lapok szerint Chicharito ennek ellenére nem számíthat sok jóra, hiszen a Real Madrid a kölcsönszerződése lejárta után mindenképp visszaküldené Manchesterbe a csatárt, ám a „vörös ördögök” sem számítanak Hernándezre, és amint hazatér, máris továbbadnák.

A Marca szerint még hamarabb megtörténhet a váltás, a Lazio ugyanis szeretne még januárban lecsapni a transfermarkt.de által 10 millió euróra értékelt Chicharitóra.

A transzfert a királyiak hamar meghiúsíthatják, a spanyolok ugyanis állítják, a Real a szezon végéig igényt tart a csatárra.

Nincsenek tehát könnyű helyzetben a rómaiak, már csak néhány napjuk maradt, hogy a játékossal, a menedzserével, a Real Madriddal, valamint a Manchester Uniteddel is megállapodjanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik