Eltört a mécses! Könnyek között búcsúzott a 98. percben győztes gólt szerző csatár

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.13. 10:52
Mehdi Taremi 98. percben szerzett győztes góllal és könnyek között búcsúzott a Porto hazai pályájától (Fotó: Getty Images)
Filmbe illő jelenetekkel búcsúzhatott el az FC Porto szurkolóitól a portugál sztárcsapat iráni támadója, a nyáron, szerződése lejártával az Interhez szerződő Mehdi Taremi, aki a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában rendezett Boavista elleni találkozón a 98. percben szerzett győztes gólt.

Mehdi Taremi 2020 augusztusában igazolt a Rio Avétól a Portóhoz, melynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 180 mérkőzésen 90 gólig és 55 gólpasszig jutott, ám a 31 éves iráni csatár nem hosszabbítja meg 2024. június 30-án lejáró szerződését és sajtóhírek szerint szabadon igazolható játékosként ír alá az olasz bajnok Interhez.

Tareminek így a Boavista elleni volt az utolsó hazai mérkőzése az Estadio do Dragaóban, s emlékezetesre sikeredett a búcsú, hiszen az 59. percben csereként pályára lépő csatár a 98. percben fejelt góljával a Porto javára fordította a meccset, melyet 2–1-re meg is nyertek, s látható, hogy Taremit azonnal elöntötték az érzelmek.

Taremi a lefújás után is nehezen tudta kontrollálni az érzelmeit, könnyek között búcsúzott.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik