Valencia: öt évre írt alá a világbajnok német védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 23:41
null
Shkodran Mustafi (jobbra) aláírt a Valenciához
A Valencia labdarúgócsapata megvette Shkodran Mustafit a Sampdoriától. A német válogatottal idén világbajnokságot nyerő 22 esztendős védő öt évre írt alá új klubjához.

 


Shkodran Mustafi klubváltása egy ideje már a levegőben lógott, a Valencia végül szerda este jelentette be az érkezését. A 22 éves, albán származású védő 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, a korábbi hírek alapján a Sampdoria 10 millió euró körüli összeget kaphat Mustafiért. A Bad Hersfeld-i születésű labdarúgó négyszer lépett pályára a német válogatottban, ebből háromszor a brazíliai vb-n. Portugália és Ghána ellen csereként állt be, míg az Algéria elleni nyolcaddöntőn már kezdő volt, ám sérülés miatt le kellett cserélni, és többet nem léphetett pályára a német győzelemmel záruló tornán.

A Valencia Carlos Akapo személyében egy egyenlítői-guineai védőt is megszerzett. A Numanciától érkező 21 éves játékos 2017 nyaráig írta alá, és a Turia-partiak B-csapatában játszik a következő idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik