Barcelona: „Nem lesz nehéz megtalálni Valdés utódját”

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2013.01.19. 16:57
null
Valdés döntését tiszteletben tartják a Barcánál, de nem aggódnak a pótlásán (Fotó: Action Images – archív)
Az FC Barcelona vezetősége továbbra is kiáll Victor Valdés mellett, annak ellenére, hogy a kapus pénteken bejelentette, nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését, és tizenkét év után elhagyja nevelőegyesületét.
„NEM LESZ NEHÉZ MEGTALÁLNI VALDÉS UTÓDJÁT”

Az FC Barcelona alelnöke, Carles Vilarrubí elmondta, nem aggódik túlságosan a távozó Víctor Valdés helyettesítésén.

„Nem kell az ügynek túl komoly jelentőséget tulajdonítani, megvannak a forrásaink a játékos pótlására” – mondta a vezető.

„Most az a feladatunk, hogy megtaláljuk a következő játékost, aki megfelel az elvárásainknak. Valdés komoly döntést hozott, amit nekünk tiszteletben kell tartani” – tette hozzá Vilarrubí.

„Tiszteletben tartjuk a döntését, amely kizárólag szakmai és visszavonhatatlan. Továbbra is támogatnunk kell őt, úgy, mint egész pályafutása alatt” – nyilatkozott a klub honlapján Andoni Zubizarreta sportigazgató.

A 31 éves kapus – aki a következő szezonban még teljes erővel szeretne a Barca sikereiért küzdeni – nemrég egy sajtótájékoztatón beszélt lehetséges távozásáról, akkor elmondta, hogy szívesen kipróbálná magát külföldön.

Valdés a 2002–2003-as szezonban mutatkozott be a katalán sztárcsapatban, s az elmúlt négy szezonban megnyerte a Zamora-díjat, amely a legkevesebb gólt kapó kapusnak jár. A sportoló öt bajnoki címet nyert és háromszor lett Bajnokok Ligája-győztes a csapattal, amellyel jelenleg is vezeti a spanyol bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik