Spanyol csizma: kiszorították Samuel Eto’ót

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2009.07.24. 18:32
A Samuel Eto’o-Zlatan Ibrahimovic cserebere közepette a Barcelona váratlanul leigazolta azt a brazil csatárt, akit jó egy hónapja üldözött a szerelmével. A Real Madrid pedig, mint rendesen, ráfizetéssel vásárolt meg egy olyan fiatalt, akit nemrégiben eladott, miközben egy másik tehetséges visszatérőtől újfent megvált.
Samuel Eto’o közel az Interhez
Fotó: Action Images (archív)
Samuel Eto’o közel az Interhez
Samuel Eto’o közel az Interhez
Fotó: Action Images (archív)
Samuel Eto’o közel az Interhez

Úgy tűnik, hogy a bajnok Barcelona hosszas, elkeseredett küzdelmek után megszabadul kameruni gólszórójától, Samuel Eto’ótól, akiért cserébe Zlatan Ibrahimovic érkezhet az Intertől, egy negyvennyolcmillió euróról szóló csekk mellett. Eto’o jól járhat, hiszen majd’ kétszer annyit, évi 10.5 milliót kereshet (bónuszok nélkül), mint eddig, ráadásul egykori klubjától is kaphat egy bizonyos összeget távozása fejében; Ibrahimovic pedig nekirugaszkodhat, hogy Bajnokok Ligája-győztes legyen. Az ügylet szenvedő alanya a fehérorosz középpályás, Alekszandr Hleb, aki kölcsönbe az Interhez kerülhet egy idényre, noha állítólag nagyon nem fűlik hozzá a foga.

Xabi Alonso
Xabi Alonso
A katalán vezetők ezek szerint megtalálták a módját, hogy a svéd zseni kedvéért felborítsák az eddigi fizetési szokásaikat (a hírek szerint kis híján kétszer annyit kapott „Ibra” Milánóban, mint például Barcelonában Leo Messi), hiszen nem valószínű, hogy sokkal kevesebb fizetésért „dolgozik” majd a futballista új állomáshelyén, mint a régin. A Barca-vezetők a tudása előtt megemelték a kalapjukat, bér(a)lapja miatt pedig a fizetési sapkájukat…

A Liverpool argentin futómasinája, Javier Mascherano bejelentette, hogy nagyon szívesen Spanyolországba igazolna, és ez csak egyet, pontosabban kettőt jelenthet: a Barcelonát és a Real Madridot.

Kiváló támadóban egészen biztosan nem szűkölködnek majd a katalán gigásznál, különösen úgy, hogy 14 millióért megvették a brazil Keirrisont a Palmeirastól, s ha jól muzsikál a fiatal ék és a gárda, még kétmilliót átutalhatnak az eladónak. Pep Guardiola mester tervei szerint kölcsönadják egy idényre egy kisebb klubhoz (Ajax, Porto?) Keirrisont, akinek agyán – engedtessen meg nekünk némi gonoszság – bizonyára átfut néha, hogy mi történne, ha egy-két Barca-csatár megsérülne az igen-igen közeli jövőben...

És ha még Cesc Fabregas is megérkezne a „blaugranákhoz” az Arsenaltól...

A Real igen közel áll ahhoz (már egy jó ideje), hogy megszerezze a Liverpooltól Xabi Alonsót és Álvaro Arbeloát; erre utalhat az is, hogy eddigi tartalék szűrőjét, az igen tehetséges Javi Garcíát eladta a Benficának, mégpedig hétmillióért, visszavásárlási opció nélkül.

Egy poszttal előrébb viszont egy olyan játékos érkezett, aki még a tartalék szertáros néniket is jól ismeri, hiszen azt az Esteban Granerót vásárolta vissza a királyi klub a Getafétől, akit tavaly adott el oda. Csak éppen hárommillióért, és most négyért tért vissza a középpályás, aki Javi Garcíával együtt megfordult a nyári U21-es kontinenstornán is. Ügyes transzfer, mostanában éppen nagy a hiány kreatív középpályásból a Realnál… Komolyra fordítva a szót, Granero érkezése egyben azt is jelenti, hogy egy-két holland középpályás minden bizonnyal távozik a spanyol fővárosból.

Arjen Robben
Arjen Robben
A klub sportigazgatója, Jorge Valdano ehhez kapcsolódóan ki is jelentette, hogy addig nem igazolnak senkit a nyáron, amíg el nem adnak egy-két játékost (nem is árt egy hét pihenő a Ribéry-saga frontján a kedves NSO-olvasónak). És hogy kik lehetnek a távozók? Gabriel Heinze iránt a Marseille érdeklődik (ahová az exrealos Fernando Morientesszel együtt költözhet), Arjen Robbenért 25 milliót ajánlott a Fenerbahce, Klass-Jan Huntelaarért, Wesley Sneijderért és Álvaro Negredóért pedig angol és olasz csapatok állnak sorba.

A Sevilla megtartotta legfőbb értékeit, ami főleg annak köszönhető, hogy a Milannal nem tudott megalkudni Luís Fabiano eladásáról; hárommillióért pedig megszerezte az Espanyol U21-es válogatott középső védőjét, Sergio Sánchezt, akit a nyáron több „külföldi” gárda is szívesen leigazolt volna. A finn Teemu Pukkit lefokozták a Sevilla B-be, Pablo Ruíz szerződését viszont nem hosszabbították meg. Ha Fabianóra mégis összegyűjtené a pénzt a Milan, honfitársával, Freddel pótolnák őt a sevillaiak, akiknek elnöke, Jose Maria del Nido bejelentette, hogy véget ért számukra az átigazolási idény.

Az Atlético Madrid elengedte portugál középpályását, Maniche-t a Kölnhöz (a válogatottban oly remekül futballozó játékosnak nem jött be a madridi kaland), és megnyugodhatnak a hívei, hogy Diego Forlán nem megy a Barcához. A legújabb argentin üstökösről, Eduardo Salvióról viszont alighanem lemaradnak, ellenben bejelentkeztek Julio Cruz ügynökénél és Nilmar klubjánál. Eme duót a Villarreal is szívesen látná soraiban.

A Valencia egyelőre sikerrel védi a sztárjait, néhány fölöslegessé vált játékostól viszont megvált – közülük a legismertebb a Genoának eladott balbekk, Emiliano Moretti. A mexikói túráját érthető okokból elnapoló Deportivo sem viszi túlzásba az erősítést az anyagi gondjai miatt, így akárcsak a Valencia, a galíciaiak is a meglévő és a kölcsönből visszatérő fiatalokra építenek.

Ikechukwu Uche (balra)
Ikechukwu Uche (balra)
A Mallorca félmillió euróért megvásárolta a 19 éves középpályást, Sergio Tejerát a Chelsea-től, s ugyanennyiért adta el a fiatal bal oldali középpályást, Dani Benítezt az Udinesének. Az Espanyoltól távozó Francisco Rufete aláírt a másodosztályú Hércules Alicantéhoz, s rajta kívül Marc Torrejón és Sergio Sánchez is távozott a klubtól.

Az Alméria hárommillióért megszerezte az argentin válogatott középső középpályást, Hernán Bernardellót a Newell'stől, a Sporting Gijón pedig a Racing támadó középpályását, Cristian Portillát kaparintotta meg.

A Getafe jelentősen meggyengült a héten, hiszen David Sousa, Ikechukwu Uche és Esteban Granero is távozott, de mit szóljon akkor a Xerez, ahová egyetlen játékos érkezett, miközben tizennégyet elveszített?

A Valladolid eddig sem panaszkodhatott erre a nyárra, hiszen megszerezte a brazil támadót, Diego Costát, honfitársát, a kőkemény védőt, Nivaldót, a megbízható középpályást, Héctor Fontot, valamint a Real Madridtól a tehetséges támadót, Alberto Buenót. Az elmúlt napokban pedig érkezett kölcsönbe a Portótól az ígéretes szűrő, Pelé, és a Manchester Unitedtől az angolai csatár, Manucho. Visszatért viszont kölcsönjátékából az Atlético Paranaenséhez Pedro Oldoni, akivel nem tudta a spanyol egylet megoldani a csatárgondjait, és visszavonult a korábban a válogatottban s a legnagyobb madridi csapatokban is megforduló középhátvéd, José García Calvo.

PRIMERA DIVISIÓN – JÖTTEK-MENTEK

BARCELONA
Érkezett: Henrique (Bayer Leverkusen, kv.), Maxwell (Inter, 4 500 000), Keirrison (Palmeiras, 14 000 000)
Távozott: Sylvinho (szerződése lejárt), Albert Jorquera (szl.)

REAL MADRID
Érkezett: Ezequiel Garay (Racing Santander, kv.), Kaká (Milan, 65 000 000), Álvaro Negredo (Almería, 5 000 000), Cristiano Ronaldo (Manchester United, 94 000 000), Karim Benzema (Olympique Lyon, 35 000 000), Raúl Albiol (Valencia, 15 000 000), Esteban Granero (Getafe, 4 000 000)
Távozott: Julien Faubert (West Ham, kv.), Fabio Cannavaro (Juventus, i.), Javier Saviola (Benfica, 5 000 000), Jordi Codina (Getafe), Alberto Bueno (Valladolid, 3 000 000), Javi García (Benfica, 7 000 000)

SEVILLA
Érkezett: Pablo Ruíz (Cordoba, kv.), Alejandro Alfaro (Tenerife, kv.), Lolo (Málaga, kv.), Duda (Málaga, kv.), Tom de Mul (Genk, kv.), Fernando (Ontinyent, kv.), Didier Zokora (Tottenham, 9 000 000), Jesús Gámez (Málaga), Sergio Sánchez (Espanyol, 3 000 000)
Távozott: Javi Navarro (visszavonult), Morgan De Sanctis (Napoli, 1 700 000), Aquivaldo Mosquera (América, 4 200 000), José Ángel Crespo (Racing Santander, k., 500 000), Enzo Maresca (Olympiakosz, 1 500 000), Fernando (Jaén), Duda (Málaga), Lolo (Málaga), Teemu Pukki (Sevilla B), Pablo Ruíz (szl.)

ATLÉTICO MADRID
Érkezett: José Manuel Jurado (Mallorca, kv.), José Antonio Reyes (Benfica, kv.), Diego Costa (Albacete, kv.), Cléber Santana (Mallorca, kv.), Juan Valera (Racing Santander, kv.), Leandro Cabrera (Defensor Sporting, 1 500 000), Juanito (Betis, i.), Sergio Asenjo (Valladolid, 5 000 000), Roberto Jiménez (Recreativo Huelva, 1 250 000)
Távozott: Éver Banega (Valencia, kv.), Zé Castro (Deportivo La Coruna, 2 000 000), Ángel Bernabé (Salamanca, i.), Miguel (Sporting Gijón), Leo Franco (Galatasaray, i.), Grégory Coupet (Paris SG, 800 000), Diego Costa (Valladolid, Asenjo árába betudva), Álvaro Domínguez (Atlético Madrid B), Jurkasz Szeitaridisz (szl.), Maniche (1. FC Köln, i.)

VILLARREAL
Érkezett: Marco Rubén (Recreativo Huelva, kv.), Robert Flores (River Plate, kv.), Leonardo Sigali (Godoy Cruz, kv.), Xavier Oliva (Castellon, i.), David Fuster (Elche, 500 000), César Arzo (Recreativo Huelva), Jozy Altidore (Xerez, kv.), Damián Escudero (Valladolid, kv.), Jonathan Pereira (Racing Santander, kv.), Leandro Somoza (Velez, kv.), Iván Marcano (Racing Santander, 6 000 000), Jefferson Montero (Independiente José Terán), Marcos (Real Sociedad), Nuno Coelho (Porto, k.)
Távozott: Pascal Cygan (szl.), Matías Fernández (Sporting CP, 3 635 000), Marquitos (Villarreal B, i.), Guille Franco (szl.), Sebastián Viera (szl.), Nihat Kahveci (Besiktas, 4 500 000), Jordi Pablo (Villarreal B), Joan Tomás (Villarreal B), Cristóbal Márquez (Villarreal B), Javier Matilla (Villarreal B), Kiko Olivas (Villarreal B), Juan Carlos (Villarreal B), Mario Gaspar (Villarreal B), Robert Flores (Villarreal B)

VALENCIA
Érkezett: David Navarro (Mallorca, kv.), Miguel Ángel Moya (Mallorca, 6 000 000), Bruno Saltor (Almería, i.), Jérémy Mathieu (Toulouse, i.), Dealbert (Castellon, i.), Nikola Zsigics (Racing Santander, kv.), Ignacio González (Newcastle, kv.), Miku (Salamanca, kv.), Éver Banega (Atlético Madrid, kv.), Ángel Montoro (Murcia, kv.), Jordi Alba (Valencia U19), Ludovic Butelle (Lille, kv.), Mario Regueiro (Arisz, kv.), Jordi Alba (Gimnástic), Lillo Castellano (Valencia B)
Távozott: Ludovic Butelle (Lille, i.), Fernando Morientes (szl.), Curro Torres (szl.), Raúl Albiol (Real Madrid, 15 000 000), Edu (Corinthians, i.), Carlos Bellvis (Tenerife), Miguel (Galatasaray), Hugo Viana (szl.), Emiliano Moretti (szl.), Miguel Angulo (szl.), David Rodriguez (Salamanca, k.), Vicente Guaita (Recreativo Huelva, k., i.), Sunny (Betis, k., i.), Emiliano Moretti (Genoa, 4 000 000), David Lombán (Salamanca, k.), Ximo Navarro (Elche, k.)

DEPORTIVO
Érkezett: Aythami Artiles (Xerez, kv.), Adrián López (Málaga, kv.), Sebastián Taborda (Hercules Alicante, kv.), Omar Bravo (Tigres, kv.), Zé Castro (Atlético Madrid, 2 000 000), Juca (Partizan Beograd, i.), Brayan Angulo (Leixoes, k.), Rodri (Salamanca, kv.), Rubén Castro (Huesca, kv.), Jairo Álvarez (Lorca Deportiva, kv.), Álex Bergantinos (Xerez, kv.)
Távozott: Julián de Gzmán (szl.), Joan Verdú (Espanyol, i.), Gustavo Munúa (Málaga, i.), Ángel Lafita (Zaragoza, 3 000 000), Antonio Barragán (Valladolid), Pablo Amo (szl.), Fabricio (Valladolid), Cristian González (Hercules Alicante, 200 000)

MÁLAGA
Érkezett: Álvaro Silva (Xerez, kv.), Xavi Torres (Barcelona B, i.), Gustavo Munúa (Deportivo La Coruna, i.), Patrick Mtiliga (NAC Breda, i.), Popo (Antequera), Omar (Sporting Gijón B), Valdo (Espanyol), Duda (Sevilla), Lolo (Sevilla)
Távozott: Lolo (Sevilla, kv.), Fabiano Rossato (szl.), Eliseu dos Santos (Lazio, 1 000 000), Cheli González (szl.), Inaki Goitia (Betis, i.), Javier Calleja (Osasuna, i.), Albert Luque (Ajax, kv.), Pablo Barros (Zaragoza, kv.), Adrián López (Deportivo La Coruna, kv.), Duda (Sevilla, kv.), Nacho Pérez (Getafe, kv.), Miguel Ángel (Tarragona, k.), Adriano Ferreira (Internacional, kv.), Antonio Tapia (Betis), Salva Ballesta (szl.), Álvaro Silva (Cadiz), Jesús Gámez (Sevilla)

MALLORCA
Érkezett: Tuni Adrover (Hercules Alicante, kv.), Óscar Díaz (Vigo, kv.), Emilio Nsue (Castellón, kv.), Víctor Casadesús (Tarragona, kv.), Javi Guerra (Alavés, kv.), Martí Crespí (Xerez, kv.), Sergio Tejera (Chelsea II, 500 000)
Távozott: David Navarro (Valencia, kv.), José Jurado (Atlético Madrid, kv.), Cléber Santana (Atlético Madrid, kv.), Miguel Moyá (Valencia, 6 000 000), Carlos Carmona (Recreativo Huelva), Juan Arango (Mönchengladbach, 3 600 000), Dorado (szl.), Javi Guerra (szl.), Emilio Nsue (Real Sociedad, k.), Dani Benítez (Udinese, 500 000)

ESPANYOL
Érkezett: Nakamura Sunszuke (Celtic, i.), Julián López (Panthrakikosz, kv.), Javi Márquez (Espanyol B), Joan Verdú (Deportivo La Coruna, i.), Wellington (Iguacu), Ben Szahar (Chelsea, 1 000 000), Jónatas (Botafogo, kv.), Casilla (Cádiz, kv.), Iván Pillud (Newell's), Camacho (Caracas), Víctor Ruíz (Espanyol U19)
Távozott: Nené (Monaco, kv.), Jesús María Lacruz (szl.), Francisco Rufete (Hercules Alicante, i.), Jónatas (Botafogo, k.), Wellington (Panioniosz k., i.), Sito Riera (Panioniosz), Casilla (Cádiz, k.), Jordi Gómez (Wigan), Valdo (Malaga, k.), Marc Torrejón (Racing Santander, 1 500 000), Sergio Sánchez (Sevilla, 3 000 000), Grégory Béranger (Las Palmas, k.)

ALMERÍA
Érkezett: Domingo Cisma (Numancia, kv.), David Rodríguez (Celta Vigo, kv.), Natalio Poquet (Cordoba, kv.), Fabián Vargas (Boca Juniors, i.), Ilcso Naumoszki (Mattersburg), Goitom (Murcia), Hernán Bernardello (Newell's, 3 000 000)
Távozott: Mané (Getafe, 2 500 000), Álvaro Negredo (Real Madrid, 5 000 000), Bruno Saltor (Valencia, i.), Carlos García (Betis, k.), Iriney (Betis, i.), Esteban Solari (szl.)

RACING SANTANDER
Érkezett: Cristian Portilla (Ponferradina, kv.), Iván Bolado (Elche, kv.), Ebi Smolarek (Bolton, kv.), Vitolo (Arisz Szaloniki, kv.), Brian Sarmiento (Xerez, kv.), Juanjo (Alaves, kv.), Damián Ismodes (Eibar, kv.), Manuel Arana (Castellon), José Crespo (Sevilla, k., 500 000), Nasief Morris (Panathinaikosz, k., 300 000), Marc Torrejón (Espanyol, 1 500 000)
Távozott: Ezequiel Garay (Real Madrid, kv.), Jonathan Pereira (Villarreal, kv.), Sepsi László (Benfica, kv.), Juan Valera (Atlético Madrid, kv.), Nikola Zsigics (Valencia, kv.), Jorge Goncalves (Guimaraes, k.), Danny Szetela (DC United), Jonathan Valle (Castellón), Iván Marcano (Villarreal, 6 000 000), Luis Fernández (szl.), Cristian Portilla (Sporting Gijón B), Peter Luccin (Zaragoza, kv.)

ATHLETIC BILBAO
Érkezett: Iban Zubiaurre (Elche, kv.), Ingo Díaz de Cerio (Real Sociedad, i.), Óscar de Marcos (Alavés, 350 000), Aitor (Athletic Bilbao B), Iker Munain (Athletic Bilbao B), Iago Herrerín (Athletic Bilbao B), Xabier Castillo (Real Sociedad, 2 000 000)
Távozott: Javier Casas (Cartagena, i.), Joseba del Olmo (Hercules Alicante, i.), Tiko Martínez (visszavonult), Inaki Lafuente (Numancia), Xabier Etxebarría (Athletic Bilbao B), Ínigo Vélez (Numancia, i.)

SPORTING GIJÓN
Érkezett: Jony López (Barcelona B, kv.), Noel Alonso (Melilla, kv.), Marcos Landeira (Melilla, kv.), Alberto Rivera (Betis, i.), Juan Pablo (Numancia, 600 000), Gregory Arnolin (Guimaraes, 500 000), Miguel de las Cuevas (Atlético Madrid, 300 000), Alberto Botía (Barcelona B, k.), Cristian Portilla (Racing Santander)
Távozott: Sergio Prendes (szl.), Raúl Cámara (Recreativo Huelva, i.), Inaki Lafuente (Athletic Bilbao, kv.), Francisco Neru (szl.), Jürgen Colin (szl.), Sergio Sánchez (szl.), Jorge García (Tarragona, k.), Omar (Málaga), Jorge Torre (Gimnástic, k.)

OSASUNA
Érkezett: Nicolás Medina (Huesca, kv.), Ion Erice (Cadiz, kv.), Jokin Esparza (Huesca, kv.), Javier Calleja (Málaga, i.), Aranda (Numancia, 1 200 000)
Távozott: Antonio Hidalgo (Zaragoza, kv.), César Cruchaga (visszavonult), Xavier Margairaz (FC Zürich, 1 000 000), Héctor Font (Valladolid, i.) , Javier Flano (Numancia, i.), Jaroslav Plasil (Bordeaux, 3 000 000), Tiago Gomes (Benfica, kv.), Santiago Ezquerro (szl.), Enrique Sola (Numancia, k.), Sunny (Valencia, kv.)

VALLADOLID
Érkezett: Álvaro Antón (Numancia, kv.), Asier Arranz (Xerez, kv.), Jacobo Sanz (Getafe, kv.), Antonio Barragán (egyesület nélküli), Nauzet Alemán (Las Palmas, i.), Héctor Font (Osasuna, i.), Nivaldo (Umm Szalal, i.), Diego Costa (Atlético Madrid), Alberto Bueno (Real Madrid, 3 000 000), Manucho (Manchester United, 2 750 000), Pelé (FC Porto, k.), Fabricio (Deportivo La Coruna)
Távozott: Marcos Aguirre (Lanús, kv.), Óscar Sánchez (Murcia, i.), Víctor (Cartagena, i.), Inaki Bea (Murcia, i.), Alberto (szl.), Vivar Dorado (Albacete), Pedro Oldoni (Atlético PR, kv.), Nano (Betis, kv.), Henok Goitom (Murcia, kv.), Damián Escudero (Villarreal, kv.), García Calvo (visszavonult), Sergio Asenjo (Atlético Madrid, 5 500 000), Jesús Rueda (Córdoba, k.), Francisco Sousa (Getafe, kv.), Kike López (Salamanca)

GETAFE
Érkezett: Nacho Pérez (Malaga, kv.), David Sousa (Vallecano, kv.), Mané (Almería, 2 500 000), Pedro Ríos (Xerez, i.), Efrén Fernández (Hercules Alicante, i.), Jordi Codina (Real Madrid)
Távozott: Jacobo Sanz (Valladolid, kv.), Vladimir Sztojkovics (Sporting CP, kv.), Eugen Polanski (Mainz, k., 400 000), Francisco Sousa (szl.), Mario Cotelo (szl.), David Sousa (Albacete, i.), Ikechukwu Uche (Zaragoza, 5 500 000), Esteban Granero (Real Madrid, 4 000 000), Miguel Pallardó (Levante, k.)

XEREZ
Érkezett: Lionnel Franck (CD San Fernando, kv.)
Távozott: Aythami Artiles (Deportivo La Coruna, kv.), Pedro Ríos (Getafe, i.), Jozy Altidore (Villarreal, kv.), Brian Sarmiento (Racing Santander, kv.), Álvaro Silva (Málaga, kv.), Martí Crespí (Mallorca, kv.), Mohammed Rabiu (Udinese U20, kv.), Antonio de la Calle (Gimnástic, kv.), Asier Arranz (Valladolid, kv.), Álex Bergantinos (Deportivo La Coruna, kv.), Jorge Luque (Córdoba, i.), Mendoza (Rayo Vallecano), Stéphane Porato (szl.), Juan Portela (Ceuta)

ZARAGOZA
Érkezett: Matuzalém (Lazio, kv.), Pablo de Barros (Málaga, kv.), Antonio Hidalgo (Osasuna, kv.), Ángel Lafita (Deportivo La Coruna, 3 000 000), Jermaine Pennant (Liverpool), Juan Pablo Carrizo (Lazio, k., 1 000 000), Ikechukwu Uche (Getafe, 5 500 000), Peter Luccin (Racing Santander, kv.)
Távozott: Juan Caffa (Betis, kv.), Antonio Doblas (szl.), Chus Herrero (Cartagena), Stéphane Pignol (Las Palmas), Jorge Zaparaín (szl.), Matuzalém (Lazio, 6 000 000), Antonio Longás (Cartagena), Cuartero (visszavonult)

Tenerife
Érkezett: Carlos Bellvis (Valencia B, i.), Aitor Núnez (Atlético Madrid B)
Távozott: Cristo Marrero (szl.), Alejandro Alfaro (Sevilla, kv.), Ezequiel Luna (Tiro Federal, kv.), Rafael Clavero (Cartagena, i.), Óscar Pérez (szl.), Suso (Hearts, i.), Cristo Martín (Las Palmas), Moreno (szl.), Iriome González (Huesca, k.), Pablo Cendrós (Mallorca B, kv.), Cristo Marrero (Universidad Las Palmas)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik