Arjen Robben szerint nem érheti kritika csapata vasárnapi játékát

Vágólapra másolva!
2008.03.24. 18:02
A Real Madrid gödörbe került az elmúlt két hétben. A „királyiak” előbb kiestek a Bajnokok Ligájából, majd a bajnokságban kikaptak a Deportivo La Corunától, vasárnap pedig a Valenciától is. A gárda holland középpályása szerint viszont nincs pánikhangulat a csapatnál.
Robben nem csügged a Valenica elleni vereség után
Fotó: Reuters/Susana Vera
Robben nem csügged a Valenica elleni vereség után
Robben nem csügged a Valenica elleni vereség után
Fotó: Reuters/Susana Vera
Robben nem csügged a Valenica elleni vereség után

„Nem foglalkozunk a vasárnapi vereséggel, nagyon csalódottak vagyunk, de minden energiánkkal a következő meccsre koncentrálunk – nyilatkozta spanyol lapoknak a középpályás. – Úgy gondolom, hogy a teljesítményünk miatt nem érhet minket kritika, mert végig harcoltuk a 90 percet, és két gólt is szereztünk, de ezúttal nem volt szerencsénk.”

A futballista azt is elmondta, hogy nem foglalkoznak a Barcelonával – a katalánok négy pontra közelítették meg a tabellán a listavezető fővárosiakat – hiszen ha a saját meccseiket hozni tudják, akkor a nagy riválistól függetlenül a Real Madrid lesz a bajnok.

Arjen Robben talán azért is ennyire optimista, mert kevésbé vette ki részét az elmúlt hetek kudarcaiból. A Roma elleni BL-visszavágón és a La Coruna elleni bajnokin sérülés miatt nem játszhatott, míg a Valencia ellen csak a 63. percben lépett pályára.

Ezzel kapcsolatban annyit jegyzett meg, hogy most már teljesen egészségesnek érzi magát, így jövő héten a Sevilla ellen már a kezdőcsapatban is szívesen szerepelne.

A Real Madridhoz kötődő hír, hogy portugál lapinformációk szerint a spanyol együttes előrehaladott tárgyalásokat folytat a Portóval, Ricardo Quaresmáért. A középpályás kivásárlási ára 40 millió euró.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik