Eidur Gudjohnsen szívesen igazolna Barcelonából a Manchester Unitedhez

Vágólapra másolva!
2007.06.16. 13:44
Eidur Gudjohnsen szívesen lenne a Manchester United labdarúgója, mivel úgy érzi, nem győzte meg játékával jelenlegi vezetőedzőjét, az FC Barcelonát irányító Frank Rijkaardot. Az izlandi csatár mindenképpen szeretne a következő szezonban is Bajnokok Ligája mérkőzést játszani, erre lenne lehetősége a vörös ördögöknél.
Eidur Gudjohnsen nem győzte meg teljesen Frank Rijkaardot
Eidur Gudjohnsen nem győzte meg teljesen Frank Rijkaardot
Eidur Gudjohnsen nem győzte meg teljesen Frank Rijkaardot
Eidur Gudjohnsen nem győzte meg teljesen Frank Rijkaardot

”Azért igazoltam, hogy részese legyek a Barcelona sikereinek, de nincs könnyű dolgom, elég, ha megnézzük, milyen csatárok tartoznak a csapathoz. Minden egyes pályán töltött perc különleges tesztet jelent számomra, de a kispadon ülés nem tartozhat egy játékos legfőbb vágyai közé” – mondta Gudjohnsen.

Az izlandi csatár úgy véli, megfelelően szerepelt eddig Spanyolországban, szerződése alapján 2009-ig a Barcelona játékosa lehetne.

„Nem hiszem, hogy kudarcot vallottam volna, de egyértelmű, nem győztem meg teljesen a vezetőedzőmet” – jegyezte meg a 29 éves támadó.

Eidur Gudjohnsen éveken át futballozott a Chelsea-ben, így jól ismeri a brit labdarúgást. Nem véletlen, hogy a csatárt kereső Manchester United leigazolná, igaz ezt még nem jelentette be hivatalosan a klub.

„Ha távozom Barcelonából, akkor legszívesebben visszamennék Angliába. Az lenne a tökéletes megoldás, ha a Bajnokok Ligájában szereplő csapatban folytathatnám. A Manchester United természetesen megfelel ennek a feltételnek” – szögezte le a játékos.


Eidur Gudjohnsen 1998 és 2006 között 318 mérkőzésen 96 gólt szerzett Angliában (Bolton: 55/18, Chelsea: 263/78), míg a Barcában 28 találkozón 7 alkalommal volt eredményes.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik