A Barcának nincs szüksége Lampardra, pedig kiválóan lő és gólerős

Vágólapra másolva!
2007.06.04. 15:09
Txiki Beguiristain sportigazgató szerint az FC Barcelonának nincs szüksége a Chelsea angol válogatott labdarúgójára, akivel többször hírbe hozták a katalán klubot. A korábbi kiváló futballista szerint a londoni középpályás kiváló képességű, de a gránátvörös-kékek keretéből hárman is hasonló teljesítményre képesek.
Frank Lampardot sokszor hozták már hírbe a Barcával
Frank Lampardot sokszor hozták már hírbe a Barcával
Frank Lampardot sokszor hozták már hírbe a Barcával
Frank Lampardot sokszor hozták már hírbe a Barcával

„Lampard különleges játékos, kapuralövései és rengeteg gólja is mutatja, mire képes. De ha végignézünk a keretünkön, akkor láthatjuk, jelenleg kiváló helyzetben vagyunk a posztját illetően” – mondta a Barca sportigazgatója a Sky Sport című brit sportcsatorna hírműsorának.

Frank Lampard nevét már tavaly is összekötötték a barcelonai klubbal, s a pletykák egyik állandó érvét jelentette Ellen Rives. A hölgy a középpályás barátnője, s katalán származású. Idén újra szóba került a futballista és a Barca „házassága”, főként azután, hogy a klub vezetői nem titkolták, átalakul a keret a mostani szezon szerényebb eredményei miatt

„Olyan játékosaink vannak, mint Deco, Xavi és Iniesta, akik hasonló stílusban futballoznak, mint Lampard, s ők is csodálatosan érzik a labdát. Jelenleg mindhárom középpályás teljesítményével elégedettek vagyunk. Így az a helyzet, hogy nincs helyünk egy újabb kreatív középpályásra” – zárta rövidre a Lampard-témát Txiki Beguiristain.

A 29. születésnapját június 20-án ünneplő Frank Lampard a nemrég zárult 2006-2007-es szezonban 62 mérkőzésen 21 gólt szerzett. Összmérlege 329/90 a Chelsea-nél, míg az angol válogatottban 54/13 a mutatója.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik