Rio 2016: különleges helyszínen fotózták Szilágyiékat – kép

K. E.K. E.
Vágólapra másolva!
2016.06.09. 11:48
null
Szilágyi Áron is jól érezte magát a különleges környezetben
Különleges kiadványhoz különleges környezet dukál. A Magyar Vívószövetség a közeljövőben egy könyvben mutatja be a nagyközönségnek olimpikonjait – ennek kapcsán a Rióba utazó tíz vívót szerda délután a Pannonhalmi Apátságban fotózták.

 

„Nagyszerű érzés ilyen környezetben lenni, régi vágyam volt, hogy egyszer eljussak ide. A könyvtárban tizenharmadik századból származó könyvek sorakoznak a polcokon, ez tényleg felemelő érzés” – mondta Mohamed Aida tőröző kicsit álmoskásan.

A fáradtság oka persze érthető, hiszen Knapek Edinával a hétvégén még Sanghajban versenyeztek, a nyolcórás időeltolódás tényleg éreztette hatását.

Férfi kardozóink viszont elemükben voltak: a közös csapatfotózáshoz felállított „létrán” Decsi Tamás vidáman és gyorsan libbent a legmagasabbra.

Imre Géza, a párbajtőrözők világbajnoka kicsit kétkedve figyelte a jelentet, elhagyta a száját az „Én inkább biztosítást kötnék előbb” megjegyzés, ám aztán persze csatlakozott a társaihoz.

A csapathoz. Merthogy a londoni négy utazóval szemben Rióban tíz magyar vívó is pástra léphet, ez pedig már tényleg egy csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik