Magyar pókeres nyerte a Paradise Poker jubileumi leosztását

Vágólapra másolva!
2010.01.29. 18:04
null
Képünk illusztráció
Címkék
A Paradise Poker promóciójának nyertese K8-as lapokkal nyerte a mérföldkőnek számító leosztást, asztaltársai sem jártak rosszul.

A Paradise Poker online pókerterme már napok óta a jubileumi leosztásra vár, amely keretében a felhasználók elképesztő nyereményesőben vehettek részt. A Paradise Poker mindent elkövetett, hogy emlékezetessé tegye a kétmilliárdodik leosztást megelőző időszakot, amelyben összesen 67 millió forintot osztottak szét.

 

Az NSO Pókerrovatának szakmai partnere a poker24.hu.

Természetesen mindenki a kétmilliárdodik leosztásra vadászott az elmúlt napokban, amelynek nyertese 25 ezer eurót nyerhetett. Erre valamikor péntek reggel került sor, és szerencsére egy magyar játékos zsebében landolt a mesés nyeremény.

Az online pókerteremben játszók sok ezer felhasználó közül éppen „vikici" asztalánál került sorra a mérföldkőnek számító hand, amelyben természetesen a magyar játékos is all-int hívott, a nagy nyeremény reményében egy kör K8-as kombinációval tolta középre összes asztalnál lévő pénzét.

A magyar játékos megnyerte a leosztást, és a vele járó 25 ezer eurós bónuszt is. Természetesen asztaltársai sem lehettek szomorúak, a többi játékos között 25 ezer eurót osztott szét a pókerterem.

- Elképesztő szerencsém volt! Már este elkezdtem játszani, hogy hátha valamelyik bónuszt megkaparinthatom – mesélte „vikici" a történelmi leosztás után. A magyar játékos elárulta, hogy már lefeküdt aludni, és csak reggel látta, hogy még van lehetősége részt venni a jubileumi leosztásban. Bár fáradt volt, azért erőt vett magán, és erőfeszítése jutalma a főnyeremény lett.

A Poker24.hu legfrissebb póker híre: Sorel Mizzi elképesztő előnye az Aussie Millionson
A Poker24.hu legújabb póker promóciója: Ezt csípni fogod! 1500$-os liga a Chilin!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik