Serie A: Galliani visszaszólt Morattinak a bírózásért

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 17:47
Adriano Galliani, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan ügyvezető igazgatója úgy véli, hogy Massimo Moratti, az Internazionale elnöke kicsit túlzásba vitte a bírók kritizálását.

Amint arról korábban beszámoltunk, Massimo Moratti hevesen kritizálta Piero Giacomelli játékvezető munkáját a 2–2-es döntetlennel végződő Inter–Cagliari bajnoki mérkőzés után. Az Inter elnöke elsősorban egy meg nem adott tizenegyest kért számon a játékvezetőn, és úgy vélte, hogy egyes játékvezetők bizonyos csapatokat folyamatosan előnyben részesítenek.Amint arról korábban beszámoltunk, Massimo Moratti hevesen kritizálta Piero Giacomelli játékvezető munkáját a 2–2-es döntetlennel végződő Inter–Cagliari bajnoki mérkőzés után. Az Inter elnöke elsősorban egy meg nem adott tizenegyest kért számon a játékvezetőn, és úgy vélte, hogy egyes játékvezetők bizonyos csapatokat folyamatosan előnyben részesítenek.

Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatója a Corriere dello Sportnak elmondta: szerinte a játékvezetők tévedése benne van egy mérkőzésben, és nem illik mindig ezzel előjönni.

„Mindenki panaszkodik, ha rossz dolgok történnek vele vagy a csapatával, de persze akkor nagy a csend, amikor a javukra tévednek – utalt Galliani a milánói derbire, amikor a játékvezető tévedése az Internek kedvezett. – Erre nincs megoldás, a bírók is emberek, mindig fognak tévedni. Tavaly minket sújtottak a bírói tévedések, mégsem panaszkodtunk ennyit."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik