Milan: Silvio Berlusconi elnök tárt karokkal várja vissza Kakát

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.03.15. 06:54
Tárt karokkal várja vissza Kakát a Milanhoz Silvio Berlusconi, az olasz labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető klub elnöke, de nem tudja, lehetséges-e megszerezni a Madridban sokat kereső brazil futballistát.

A miniszterelnök az olasz sajtó hétfői beszámolója szerint vasárnap, azon a rendezvényen nyilatkozott a világbajnok Kaká visszacsábításának lehetőségéről, amelyiken a milánói egyesület élén eltöltött 25 évét ünnepelték. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a fizetés probléma lehet, bár – mint mondta – még nem beszélt pénzről Adriano Galliani alelnökkel.

Utóbbi a múlt héten nyilatkozott úgy a La Gazzetta dello Sportnak, hogy „Ricardino jelenleg túlságosan sokat keres".

„Sajnálom, hogy gondjai vannak Madridban, de ha ismét nálunk akar játszani, le kell csökkentenünk a honoráriumát" – tette hozzá akkor Galliani.

A spanyol sportlap, az As úgy tudja, Kaká évente nettó 9 millió eurót tehet zsebre a Realnál.

A 28 éves aranylabdás középpályás fájdalmak közepette játszotta végig a tavalyi dél-afrikai világbajnokságot, majd augusztusban térdműtéten esett át, s emiatt több hónapot kihagyott. Januárban tért vissza a pályára, de spanyol lapértesülés szerint a „királyi klub” a nyáron eladná, noha további négy idényre szól a jelenlegi szerződése. A Milan mellett állítólag az Internazionale, továbbá a londoni Chelsea is érdeklődik iránta.

A brazil légiós 2003 és 2009 között szerepelt a milánói piros-feketéknél, és ebben az időszakban 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik