Az Internazionale is beszállt Franck Ribéry kérői közé

Vágólapra másolva!
2009.04.30. 12:53
Új kérője van Franck Ribérynek, a Bayern München francia klasszisának: a 26 éves játékost a Corriere dello Sport értesülései szerint a nyáron szerződtetné az Internazionale. Nem lesz könnyű dolguk a milánóiaknak, hisz a Barcelona és a Real Madrid is hajt a támadó középpályásra.
Csomagol, és megy? Ribéryt Milánóba csábítja az Inter
Fotó: Action Images (archív)
Csomagol, és megy? Ribéryt Milánóba csábítja az Inter
Csomagol, és megy? Ribéryt Milánóba csábítja az Inter
Fotó: Action Images (archív)
Csomagol, és megy? Ribéryt Milánóba csábítja az Inter
Olasz lapértesülések szerint a nyáron ajánlatot tesz az Internazionale labdarúgócsapata Franck Ribéryre, a Bayern München francia légiósára.

A Corriere dello Sport úgy tudja, a milánói fekete-kékek a pénzen kívül két játékost is adnának a bajoroknak, Mancinit és Maxwellt – egyikük sem számít a kulcsemberek közé José Mourinho csapatában.

A Bayern München 45 millió eurót kérne egyik legjobbjáért, de az Inter nem akar ennyit adni Ribéryért, így vetődött fel, hogy a németek még két játékost is kaphatnak.

Az olasz sztárcsapatnak erős konkurenciával kell megharcolnia: a két spanyol óriás, a Real Madrid és a Barcelona is szeretné soraiban látni Ribéryt, aki már többször is elmondta, hogy szívesen igazolna a katalánokhoz.

A Bayern 2007 nyarán szerződtette Ribéryt 25 millió fontért, tehát minden bizonnyal nyereséggel ad túl a francia labdarúgón – már ha el akarja engedni… A légiós viszont a L’Équipe-nek adott interjújában kijelentette: ha nem harcolja ki a Bayern a BL-szereplést, távozik.

„Nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy maradjak Münchenben, ha nem lesz meg legalább a második hely. Mindent meg kell tennünk azért, hogy megszerezzük az automatikus BL-kvalifikációt jelentő pozíciót” – mondta.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik