Gennaro Gattusóért 20 millió eurót fizethet a Real Madrid

Vágólapra másolva!
2008.04.16. 12:41
Elsőként a Tuttosport számolt be arról, hogy Gattuso távozhat a Milántól, de azóta már több olasz forrásban is megjelent a hír. A kérők között a Real Madridot, a Bayern Münchent és a Manchester United-et is megemlítik a lapok.
Gennaro Gattuso elhagyhatja Olaszországot
Gennaro Gattuso elhagyhatja Olaszországot
Fotó: Imago (archív)
Gennaro Gattuso elhagyhatja Olaszországot
Gennaro Gattuso elhagyhatja Olaszországot
Gennaro Gattuso elhagyhatja Olaszországot
Fotó: Imago (archív)
Gennaro Gattuso elhagyhatja Olaszországot

A MilanJuventus elleni szombati vereségét követően Olaszországban felerősödtek azok a hangok, miszerint a piros-feketéknél teljes átalakulás várható a nyár során.

A La Republica szerint az új korszak kezdetét Geannaro Gattuso eladása jelentheti, a középpályás ugyanis az elmúlt 9 évben a Milan ikonjává vált (1999-ben szerződtették), megalkuvást nem tűrő játékával. Nyáron azonban távozhat a csapattól.

A Tuttosport először a Real Madrid érdeklődéséről számolt be, és arról, hogy a Milan 20 millió euróért hajlandó lenne megválni a védekező középpályástól

Az érdekeltek egyelőre nem erősítették meg, de nem is cáfolták a hírt. Az azonban elgondolkodtató, hogy a Milan hetek óta tárgyalásban áll a Gattusónál hat évvel fiatalabb, szintén védekező középpályásként bevethető Mathieu Flaminivel. Ráadásul a francia játékoshoz ingyen juthatna hozzá Carlo Ancelotti csapata (ha egyáltalán ő marad az edző…), hiszen a nyáron lejár a szerződése az Arsenallal.

Márpedig ha ez az üzlet létrejön, akkor logikus lépésnek tűnik a még mindig jelentős értéket képviselő Gattuso eladása, aki iránt az olasz lapok szerint a Real Madrid mellett, a Bayern München és a Manchester United is érdeklődik.

A középpályás egyébként már megfordult a szigetországban, az 1997-1998-as szezonban a skót Rangers csapatában futballozott, sőt a felesége is skót származású, ami esetleg növelheti egy angliai szerződés esélyét.

Az biztos, hogy Gattusóról csak jelentős összeg fejében lesz hajlandó lemondani a Milan, a futballistát ugyanis 2011-ig köti szerződés a klubhoz.

IVAN GENNARO GATTUSO ÉLETRAJZA

Hihetetlen győzni akarás, keménység, harcosság, lelkesedés, elszántságtól eltorzult arc, fűnyűvés: ez Rino “Ringhio” Gattuso. Cimborájával Andrea Pirlóval karöltve a válogatottban és a Milanban is alapember, s ha meg nem sérül, láthatjuk a 2008-as Európa-bajnokságon is. Az osztrák-svájci pályagondnokok már készítik is a pótgyeptéglákat...

A folytatáshoz ide kattintson.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik