NB I: Baráth hazatér az MLS-ből, a Honvédnál folytatja – hivatalos

A Sporting Kansas City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Baráth Botond távozik a klubtól, és visszatér korábbi csapatához, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz.

MLS: a Dallas után a Nashville sem folytathatja a vírus miatt

Az FC Dallas után a Nashville FC sem vehet részt az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) folytatásában, amely a pandémia miatti kényszerszünetet követően szerdán kezdődött.

MLS: a 97. percben döntött a volt MU-s Beckham csapata ellen

Hosszas szünet után folytatódott az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS), a „nyitányon” az Orlando City 2–1-re legyőzte az Inter Miamit.

MLS: a Dallast kizárták a sok koronavírusos eset miatt

A túl sok koronavírusos megbetegedés miatt az FC Dallas nem vehet részt az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) folytatásában, amely a pandémia miatti kényszerszünetet követően két nap múlva folytatódna.

MLS: több mint két tucat pozitív vírusteszt az újrakezdés előtt

Húsz játékosnak és hat stábtagnak is pozitív lett a koronavírustesztje bő egy héttel azelőtt, hogy folytatódna az amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS).

Koronavírus: a magyarok többsége újból részt venne sporteseményen

A magyarok 72 százaléka újból részt venne nézőként sporteseményeken, ha a koronavírusra lenne védőoltás, és csaknem 60 százalékuk a kötelező távolságtartást is hatékony megoldásnak tartja a látogatható mérkőzések újraindításához – ez derült ki a Havas Sports & Entertainment és az Ipsos által készített reprezentatív kutatásból.

MLS: tulajdonrészt vett a Philadelphiában az NBA-klasszis

Résztulajdonos lett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union labdarúgócsapatában Kevin Durant, a Brooklyn Nets NBA-klasszisa.

MLS: sorsoltak, Sallói Dánielék ezt a három csapatot kapták

Elkészítették az észak-amerikai profi liga (MLS) csoportbeosztását, a 26 együttes július 8-tól Floridában kezd ismét futballozni.

Légiósok: A kupát is helyettesíti az MLS nyári tornája – Baráth

Mivel idén nem rendeznek náluk kupamérkőzéseket, ezért az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) nyári tornája egyben azt is helyettesíti – mondta az M1 aktuális csatornának Baráth Botond, a Sporting Kansas City játékosa.

MLS: július 8-án folytatódik az idény Disneylandben – hivatalos

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szervezői közzétették a 2019–2020-as idény folytatására szóló hivatalos tervezetet.

MLS: megegyeztek, irány Disneyland!

Megállapodott az MLS vezetősége a játékosok szakszervezetével, így minden akadály elhárult az észak-amerikai labdarúgóliga folytatása elől.

MLS: egyre közelebb kerül a Disneylandhez a liga

A tengerentúli sajtóban szinte biztosra veszik, hogy az orlandói élményparkban folytatódik az észak-amerikai profi labdarúgóliga.

MLS: engedélyezték a kiscsoportos edzéseket

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) is elkezdhetik a csapatok a kiscsoportos edzéseket.

MLS: bejelentették a holland ikont, legalábbis azt hitték…

Mint arról beszámoltunk, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati közleménye szerint a holland Jaap Stam veszi át a csapat irányítását. A holland ikon bejelentése azonban nem ment épp zökkenőmentesen…

MLS: a korábbi kiváló holland védő az új vezetőedző – hivatalos

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati közleménye szerint a holland Jaap Stam veszi át a csapat irányítását.

MLS: a járvány miatt idén elmarad az All Star-mérkőzés

A koronavírus-járvány miatt idén nem rendeznek All Star-mérkőzést az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).

KoroNapló: Baráth Botondék megkezdték az edzéseket

A többhetes bezártság után már a kiscsoportos edzések elkezdésének is örül a Sporting Kansas City és a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje, akinek szombaton a Bundesliga-meccsek jelentették a kikapcsolódást.

MLS: az amerikai bajnokság Disneylandben folytatódhat

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vezetői mind a huszonhat csapatot az orlandói élményparkba költöztetnék, ahová még a családtagok sem tehetnék be a lábukat.

MLS: a Cincinnati edzője lehet a hollandok ikonikus védője

A holland Jaap Stam az első számú jelölt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő FC Cincinnati vezetőedzői posztjára.

KoroNapló: Baráth Botond edzésének rendőr vetett véget

A Sporting Kansas City és a magyar válogatott hátvédje egy lezárt futballpályán akart mozogni egy keveset, az egyéni edzésnek az egyik arra járó rendőr vetett véget.